Followers

Sunday, January 30, 2011

tanda² boipren korang seorang superhero

hee~ berikut adalah petanda² yang boipren korang mungkin @ berkemungkinan agak besar merupakan superhero ala² cam spiderman, superman, batman, cicakman, dan 'man' yang sebagainye tuu..


pakwe sape nih? :p




sedang korang berdating dengan mahsyuk, tiba² si dia mintak izin untuk pergi dari situ.. masa tu pulak ade kejadian jenayah ragut atau yang sewaktu dengannye.. http://www.emocutez.com


korang telefon cakap nak jumpe, dan tak sampai 10 minit, die dah terpacul kat depan rumah..yang menakjubkan, korang masa tu berada kat kampung yang beribu jauh kilometer..


korang tak pernah berpeluang makan candle light dinner dengan nye sebab waktu tu die sibuk untuk membanteras jenayah (tapi korang tak tahu laa..kihkih)


sekiranya korang dalam kesusahan, die sentiasa muncul tepat pada masa & saat untuk menyelamatkan korang..hehe


die sentiasa pakai baju kemeja lengan panjang sebab nak cover baju ketat superhero yang dipakainye..
http://www.emocutez.com







more lawak santai?klik here


Aaa- jom klik and join says.my :)





17 klon tripleA:

Cik Cammy Lia said...

hahaha..xde maknanye,,,,

mizzapple said...

haha. kelakar. =p

aima in luv said...

hahahha,,
part pakai bju ketat superhero kat dlm tue xleh blah...

Nurhaliza Suhaimi said...

hahaha ! apelaa.takmo la bf superhero kalau camtu.wuu

amier azrul alias said...

cik cammy:eh btol la..x cye ke?
huu :p

amier azrul alias said...

mizzapple:hehe.. :))

amier azrul alias said...

aima in <3 : nnti jmpe laki pkai kemeje pkir la mcm tuh
haha

amier azrul alias said...

liza : haha..npe lak?
kihkih

miszhana said...

bukan kamu suke pakai kemeje kotak2 ke?
haha.. dlm pakai bju superman eh?hikhik

Wan Zulqhairi said...

jom join gA best!!!

http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/02/giveaway-eqbalzack-sedut-kasi-abes.html

saNah said...

erm superheroo pla ek,,,niced blog k http://sanahgurlz@blogspot.com

|| A r a W a n i || said...

Cis! Xnak ah pakwe cenggini.. hahaha..

ANATI SOKI said...

ahaha.. kreatif giler entry ko..nice one!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

waaaa maka terbuktilah boipren ku itu... cicak man???
ahahahaha
:P
tipu2 aje.

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahaha~klu la bf eyka superhero,algkh bhgia nye.muahaha=P

che nur 'atikah said...

ta ley bla la derr.hahaha~

Cik Eka said...

hahaha.....lawak lah...hahaha
eh gelak jap sini..hehe