Followers

Wednesday, March 9, 2011

anda sangat cool apabila....

"yeah, cool rite? pernah dengar ayat tuh? tak pernah? ke pernah? habaq la betoi² ..huk huk! tak pe, consider je la korang pernah dengar..hoho! tapi ape maksud cool tuh? kueh karipap ke? tibe² je kann? ;p

okay bagi aku cool itu sempoi, tenang dan tidak gelabah menghadapi ape² dugaan..cewwah! itu cool!


sriyes wei, ble tgk cter you're beautiful..aku ase ni plg cool.


di bawah maybe merupakan situasi² yang boleh diklasifikasikan sebagai "cool(ceh! ayat nak hebat) ...

--> terjatuh di atas pentas ketika konvokesyen, tetapi masih mampu memberikan senyuman menawan ketika bersalam dengan timbalan naib canselor mungkin..hoho!

--> makan malam menggunakan tangan di majlis² besar di hotel lima bintang yang mungkin dihadiri perdana menteri dan vvip kehormat..sriyes cool!

--> seseorang lelaki yg dimarahi oleh perempuan yg bad mood, tapi maintain cool dengan tidak melakukan physical reflection, mahupon menengking semule..pergh itu bukan saje cool, tapi anda gagah!

-->tido dengan kaki di atas katil, kepala kt bawah katil..kih kih!

ini contoh..hiks!

--> pergi keje or kelas nek kete cam kete mr bean tuh..pergh! cool gilakk..haha


triple A : masih cool walaupon esaimen banyak =.=!


33 klon tripleA:

miss elizaberth said...

..amier senget...hehehe..jadi k0 cool la neyh ae..?? :P

Joe_Hans said...

sangat cool beb...

ain revival said...

hahah~'sangat' cool..ain tetap cool walaupun internet mcm sibut ari nie..
sentiasa 'COOL'..!!

Anisa Hang Tuah said...

hehe,,cool tido mcm tu..
(:

NURUL NADIAH MAMAT said...

kalo bab esemen tu paling stuju.....
bila dah nak kena submit mula menggelabah....hiii.....

syamimi fatin said...

haha.... lawakla, tpi mmg btul la psl assignment byk, pun semua org cool lg :D

Wuucin Kimora said...

Masuk kelas lambat kena buat muka cool gak.. tul x? ;p

Nurnarnia Cassem said...

yeahhhhhhhh. entry ini pun COOL! hik :D

AZRUL AZMI said...

tu melampau namanya bila makan dengan tangan bila pegi majlis dengan perdana menteri.... hahaha... boleh ke buat macam tu...???

btw, nice entry.....

wawa meiko said...

Satu jee rasa nya tak cool . Perempuan tga bad mood patu nkmarah lelaki and lelaki tuu maintain cool , tade pape reflection itu paling tak cool .

Sbb dia buat tak tahuuu dgn perempuan tuh . Hak3 .

adwafarahin said...

haha same la
msih cool even esaimen belambak2 :)

amier azrul alias said...

freda elizabeth: haha..
eh aku x ckp pon aku kool?

hik hik!

amier azrul alias said...

joe_hans: thanks dude.
hihi

amier azrul alias said...

ain revival: 'cool' tu dh mkne len r tuh..

mesti hangen kan?
hoho

amier azrul alias said...

anisa hang tuah: hiks!
pernah ke tdo cm tuu? ;p

amier azrul alias said...

nurul nadiah: hehe kan kann?
time nk submit tu hilang sume kool..
keh keh!

amier azrul alias said...

syamimi fatin: eh eh..
tapi jangan amalkan tahu?
hoho

amier azrul alias said...

wuucin kimora: a'ah kann?
kne la wat selamber n cool..
hik hik!
tp jgn amalkan ;)

amier azrul alias said...

nurnarnia cassem:cool ke?
hik hik!
thanks :)

amier azrul alias said...

azrul azmi: haha guau je tu..
ntah la..
aku pon tak tahu boleh x..
haha

amier azrul alias said...

wawa meiko: huhu..
bkn tu mksud nye..

mcm si lelaki ni tetap concern..
tp xdela ego laki ni tggi sgt..
nk mrh2 balik.
get it? huu

amier azrul alias said...

adwafarahin: hoho!
so g la wat cepat2!
hee

cik najihah said...

aah setuju mamat kat pic atas tu cool gila dlm citer tu..oh jatuh hati hehehe

cikida said...

hadoiiii...sengall la mamat nih..!=p

[k]o{q}i[n] said...

nak cool pun kne bertempat la..huhu

cik pooh said...

yg tdo 2 la plg cool...
hehe:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

cool bg anies... bla some1 wat benda2 secara spontan...sesgt cool...

misz molecule said...

seriously..











ble gua tgk pun..










1st pun dah choose shin woo..









even dye 2nd hero.









comel, cool!










i loike!

mr.syazwan said...

ceh mahu elakkan utk situasi yg first tu nanti

hohoho

itu bukan cool da tu coolol!

hahaha

Nur Farah Hani said...

suka yang number 3 jerk.. ekekke..

yang lain tu cam cool.. tapi bg orang y tengok harus rasa oh my God.. tidak tidak.. ahahaha.. Xd

yaya_flanella said...

haha. memang cool lah bro. XD

TunAqilah said...

memang cool :)

gEe said...

mmg btol2 cool. hihi. nk cri suami cool cmni la~ =P