Followers

Friday, March 25, 2011

bungkusan misteri dari Maher Zain?

salam semua, sehat tak? hope korang sehat ye..semalam gua balik dari kelas ( lab comp, tapi lecturer tak masuk ) sampai je kt kolej yakni kt bilik gua lah..gua bukak pintu... baru je nak landing atas katil, tibe-tibe.....

gua ternampak satu bungkusan..hukhuk! gelabah la ingat bom jangka detik..teehee!
walhal gua eksaited..hehe.. tak caye ke?meh nk tunjuk pics..





then ape lagi?gua pon curious la kann?nak tahu ape ade kat dalam..bukak punye bukak... gua dapati ianya...








cd platinum maher zain! yeahh ;)


cd maher zain! tapi bile mase pulak maher zain tahu aku study kt upm?siap tahu alamat lagi tuh?kekeke! 

so aku pon duk pikir balik mane logik..hehe..then baru la ingat aku ade menang contest dulu..hehe! contest pe? meh bace sini
then lepas dapat tahu gua menang, terus buat entry penghargaan kt qarl Haiqal kt entri sini pulak


kepada Qarl, terima kasih hadiah ni! dah lame tunggu..hihi!

Triple A : sebenarnye hadiah contest tuu tiket g teater 'Terima Kasih Cinta Musical', tapi aku mintak tukar sebab tiket tu malam tak dapat nak pi..so dari mula lagi aku tahu bungkusan tu dari Qarl.. keh keh! 

13 klon tripleA:

Aimifiqa said...

bestnyer. nak pinjam :)

amier azrul alias said...

boleh!
hehehe

tulus sweet said...

bestlahhhh..hehe

wan farah said...

oh bertuahnya anda..heeee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

utung la
ada ziana.anuar dan maher zain

azureEn said...

owh naseb baek aku tak minat maher zain. klu tak mesti dah jeles dah nie! hehee =P

il ya na said...

untung la menang contes yeh..huhu

Qarl said...

sama-sama

njoy listening to d album

aniswany said...

Ommjayyy =.= jeles gila,mntak pinjam jap

Nur Farah Hani said...

waaa.. best tak cd dia.. nak pinjamm...;p

SyedGraphiX said...

waaaa.best gilaa!!

Ezay Hadry said...

gratz wey..dapat platinum agy..
haha..header baru lagi..nice2

Henry Zackery said...

waahh !! tahniah :)
jangan burn wat pirate ye..marah maher zain nnt :) gurau je bro..hehe

Teka Gambar Kembali Lagi