Followers

Monday, February 14, 2011

contest ade apa dengan cinta?

as-salam..hye peeps..today nak test market nasib dengan join contest ada apa dengan cinta by qarl haiqal


ni banner contest..



contest ni sape nak join, u need to have an account twitter sebab korang kne tweet qarl_haiqal ni & nyatakan pasal cinta mengikut kreativiti masing²..
dan aku, tepat pukul 12 tengahari tadi,aku telah tweet kt beliau..




haha!jangan lah korang muntah pulak ye..kekeke! kalau suke vote ek! *macam la ade vote..hehe.




nak tag sape ek, yang ade kapel lah..hehe


farah azreen


eyka


kopiah jo


Aaa-say no to V day (Valentine & Viagra day)kuikui!



13 klon tripleA:

farahAzreenHJAhmad said...

aku takde couple la..choi hahahha

Qarl said...

thanks for participating

juries will make their decision. i'm not involved at all

tq again

F.I.C.K.R.Y said...

Cis! Akaun twitter sarang burung tu aku tak buat lagik.

Tapi manthop madah cinta hang.. macam sinetron Bawang Putih Bawang Merah gitu..

Good Luck bro!
;)

amier azrul alias said...

farah azreen:pakcik tu sape?
haha!
choi~ :p

amier azrul alias said...

Qarl:orait..
thanks :)

amier azrul alias said...

F.I.C.K.R.Y: haha..
xdelah..
sinetron bagai..

anyway thanks bro :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

oit2, ko kne vote c budak comel lh! haha! XD

btw, gud luck. ^^

shahsyaz said...

hak hak hak hak, cinta bukan matematika..

Cik Yana said...

Yang bercinta boleh la masuk. Hahaha~ Gud luck tuan belog :)

♥ eyka elisha ♥ said...

huhu.style contest ni ^^

Yana Rashid said...

perghh jiwang jiwang.bulk of luck ;)

wahida said...

boleh tahan jiwang ko ek?

Pinky Pixie said...

woah, cair la dengan ayat tu. hehe. gd luck =)