Followers

Sunday, February 27, 2011

betol ke cinta tu buta?

salam alaik sume! hoho,kenape aku rase sekarang dunia bloggers macam dah makin hangat ek?yg di sana condemn sini,yg di sini condemn sana! yg disitu?terpinga-pinga!haha..okay lah, pe salah nye kite berbaik baik antara kita..itu yg dianjurkan oleh agama kan?tak gitu?hehe..


okay lah tu je nak cakap..erk!haha..cepatnye entry nih?yelah,short & simple is better kan?sape setuju angkat tangan macam si usop..kihkih! *psst aku tak leh nak angkat tangan, kak limah ade sebelah..hoho~










okay,back to the topic..betol ke cinta itu buta?okay,dah boleh muntah darah sekarang..bluekk!hahah! cinta buta sebab : 


1. cinta mane ade mata.. *ok itu 'just kidding'


2. cinta tidak ade deria rase.. *okay itu mengarot.


3. yelah,kau orang boleh jatuh cinta dengan sape² je.tak kira usia kan..sume kau nak sapu..wahkahkah!kejam kot ayat aku.


4. sebab cinta tu datang dengan tiba²..kadang² tanpa lu orang sedari.haha!


5. sebab cinta itu tanpa sempadan..*pitam T_______T
hehe..maksud aku cinta itu bukan tertakluk sesama manusia sahaja.okeh?


itu saje..choii~haha..


Triple A : dah lame tak dengar lagu rock kapak..erkk?



27 klon tripleA:

ain revival said...

memang dunia blog tgh 'hot' sekarang~
hehe

Cinta itu buta ke??nak percaye tp xleyh..
myb belom pernah merasai cinta cintun nie kot~suatu hari nanti myb akn percaye kot~lalala~

nik farina aishah.... :) said...

macam - macam hal dah jadi sekarang kat dunia blogger ni .. ramai yg dengki la tu .. cinta itu buta???? yeke??? hehehehe

wan farah said...

betul2..hot giller dunia blogger skrg..sume pakat men hentam2 sesuka sesedap ati jew..huhuu

cinta itu buta??ok fine,cam xckop umo gy jew nk komen2 bab nie..hahha..teehee=_="

AZRUL AZMI said...

stacy cakap:

"benarkah cinta itu buta? kerna tak nampak apa selain dia..."

Jahat_-_ Stacy

mahirahnazlim said...

underage pulak nak ngomen3 bab cinta HAHA cinta buta ? gayanya manusia yg bercinta pun bute gak la kan ?

amier azrul alias said...

ain revival: insya Allah suatu hari nanti..
huhu..
tp cinta kepada si Pencipta itu lebih hakiki..

cewaah!

amier azrul alias said...

nik farina: yeke buta?
ntah la labu..
gagaga!

amier azrul alias said...

wan farah: teehee~
okay xperlu lapisan umor la entry nih..
sape2 saje leh komen :)

amier azrul alias said...

azrul azmi: minat stacy ka?
haha.

amier azrul alias said...

mahirahnazlim: oppss..
yg bercinta tu x buta.
tp kadang2 diorang sendiri yg membuta kan cinta mereka..
ahaks!

Eyka said...

ehem..ehem..ni entri mesti buat sebab da jatuh cinta dgn eyka kan?? wah2~ terharu ye!! hahaha..T.T

amier azrul alias said...

eyka:oppss itu perasan nme nye..
wahkahkah!

Eyka said...

ceh! hahahaXD *muke merah kena bako...hahaXD ceh! ade kesah! wekk! hee:)*

amier azrul alias said...

eyka:eei xmalu..
kihkih :p

AZRUL AZMI said...

Saya tertag blog anda dalam bloglist yang saya sertai... Maaf kerana menjadi mangsa...

http://aazzrruull.blogspot.com/2011/02/bloglist-pcb-bukan-pantai-cinta-berahi.html

EZAN IDMA said...

aha ;p blog tegh hot. tp kite relax2 je ;p

Cik Cammy Lia said...

ye betul disebabkan cinta itu buta ah...saya bermslh cmni.uwaaaa

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh! seorg pemenang contest cinta berckp tntg cinta.
mmg terbaik wokkk! XD
larikkk

Cik Cammy Lia said...

huhu.....dok tahu nak bincang gane doh awop.mesti last2 nye...xdok kesudahan..hehe...

naqiah said...

cinta memang buta... tp lepas hidung sy retak dibuat nya.. baru tersedar.. :(

KatekateKite said...

"yg di sana condemn sini,yg di sini condemn sana! yg disitu?terpinga-pinga!haha.." ---> kite yang disitu! yang ke 3 =D

Cinta Itu Buta ---> SETUJU!

Sebab kite jumpe cinta hati kite tanpa diduga so kite pilih ---> yang ke 4 ! :D
-----------------------------------

Terbaru! | JOM tengok VIDEO singe gatal + miang! =D

Janganlaaa rendahkan orang lain ;( Jom sama sama tingggi! =D

nik farina aishah.... :) said...

hahaha,.. kite yg buta sebab tak pandai nk menilai .. pndangn saya saje ni .. heheheh

Nurulbadiah Lai said...

cinta itu xtahu la awk..buta ke //celik ke..
sbb yang saya tahu cinta itu memang indah..dalam masa yang sama buat sakit jiwa je

i am S!L4H.. said...

cinta itu bute + pekak = speechless
erkkkk~
*pengsan

FarhanaFabulous said...

cinta tu rabun kot...haha..following yaww !

TunAqilah said...

betull dunia blog semakin meriah :D

errr
apa itu cinta ????
huhuhu

Terbang Bersamaku said...

~Cinta tue x sepatutnya buta, tapi cinta tue sepatutnya celik..Barulah takkan terjadi benda yang pelik-pelik, contoh seperti buang baby merata-rata~