Followers

Saturday, February 19, 2011

kalau dulu [dot dot dot] tapi sekarang [dot dot dot]

hai² semua!sehat tak? besh kan bertemu dengan mr. weekend lagi kan?haha..
okay hari nih nak buat satu segmen *cewwah segmen tuh! macam bro ben ashaari pulak..wekk! okay nampak tak tajuk entry tuh?kalau nampak, bukak mata tu luas² yup!


kalau dulu ibu bapa tak kisah guru pukul anak² mereka yg nakal, tapi sekarang guru pulak kene pukul si ibu bapa..


kalau dulu blackberry dan apple murah+buat makan, tapi sekarang makk aih,mahal giler!patot la boleh buat update status facebook..teehee! 







tak de maknenye ni gua punyer..hihihi..ntah bila boley pakai

kalau dulu pompuan pakai tudung biase² je, tapi sekarang macam² ada!hikhik..

kalau dulu pas spm baru boleh gune handphone, tapi sekarang budak darjah 1 pon ade handphone...aishh

kalau dulu maen friendster, tapi sekarang facebook dan twitter!hehe. psst:jgn lupe follow twitter aku..hehe..


kalau dulu hang tuah, lekir, jebat, lekiu merupakan pahlawan, tapi sekarang mereka ialah sebuah kereta =.=!


                     proton lekir..sape nak?angkat tangan..hee

okay lah,sampai situ je..kalau korang ade lagi idea ape²,bagitau kat komen orait?hehe..thanks for reading..salam!


Aaa-kalau dulu tak de blog, tapi sekarang ade blog..hahaha!selamat ulang tahun bulan yg ke-2..hehe

























16 klon tripleA:

miszhana said...

kalo dulu sorang2..
skrng??^^

mr.syazwan said...

sebenarnya nak cakap

menyambut ulang tahun blog ke??

haha

tapikan kalau dulu x menang

sekarang da MENANG CONTEST

hahaha

tahniah

=_=

FariehanIbrahim [LBC] said...

dulu xhebat mana, skrg makin hebat. ^^

chewahhh! ulangbulan belog tuu,
hepi bloggim. xD

Cik Eliza said...

kalau dulu MU, sekrg chelsea

apakahhhhhh??!

zikeryhassan said...

selamat ulang bulan ke 2.

hehe

cikida said...

wahh,,bak meh blackberry sejibik !! yg kale pink cm dlm 2 punyer..switt giler ! ohoo..slmt ulang thn/bulan yg ke 2 ye..=p

iekasub said...

celebrate ulangtahun ea?? selamat selamat! :D

kalau dulu iekasub hitam legam, sekarang iekasub hitam manis! hahaha

miss shark said...

menarik lah segment nih..nk join gak..

kalau dulu shark makan orang, sekarang shark dah jadi orang.

err, boleh terima ke?

teenot said...

haha..betul2..actually nak bgtau ulangtahun blog ler tew..hahha

sTaRLighT said...

klu dulu pmr pun boley dpt keje tapi sekarang ada spm bru le dapat keje

org skng makin pandaiii

anyway selamat ulang tahun bulan yang kedua

latest entry
http://violetstargirl.blogspot.com/2011/02/masa-depan.html

mizzapple said...

kalau dulu comey skit.
skg da comey bnyk. haha

selamat ulang bulan yg ke 2. hoho

.: iEyLa :. said...

i mencari pembeli blacberry bold 2 baru warne itam harge rm750 je...

nana banaras said...

INTRESTING (:

-QinaSha Hudson- said...

haha. tudung skang kan dah banyak jenis. smpai pening nak pakai selendang ke nak pakai tudung biasa mase nak g kelas. =p

Ain Airul said...

kalau dulu triple A comel. tapi sekarang dia hensem. *bodek ~.~"


kalau dulu kancil jalan kat dalam hutan. tapi sekarang jalan kat atas jalan raya. boleh carry orang lagi.

ain: tapi kalau kt highway lalu sebelah lorry bergegar kot.

Terbang Bersamaku said...

nie lah namanye perubahan zaman...(^__^)