Followers

Saturday, February 26, 2011

luahan hati : menci menci menci! ouchh!haha~

okay,aku tahu tajuk entry kelihatan agak kegedikan kan kan kan?ahaks! tapi memang benci pon nih! tak puas hati betol la..urghh!

mengapa perlu macam nih?sangat tidak adil..cakap tak serupa bikin!aduhh..
tak de mood la aku nk update blog kalau macam nih..yela, ingatkan dapatlah layanan sama rata tak kire laki ke pompuan..ni tak,mah aihh..kalau pompuan je, amboi..malas lah aku nak layan ko! huh!








erm kenape ek, baju pompuan lebih murah berbanding baju laki?dah murah,cantik pulak tuh! kalau laki² punye baju mesti mahal,pulak tuh nampak macam bese² je..uhh!
ok bye..tu je tak puas hati..hahahaha! gelak tak berapa nk guling² ;p


hai nk ngorat leh?hehe..lawa baju,beli katne? ;p


Triple A : setelah sekian lame,bertahun tahun kot..ade gurl fewwit² kat aku tadi ;p

27 klon tripleA:

sasa said...

baju pompaun die kena wat murah2 sbb banyk sangat saingan
and sbb tuh juge die kena wat murah2..hehehe...
memang baju laki mahal..nak beli tuk abah or bf pun rase macam kena pikir banyak kali..ehheeh

amier azrul alias said...

bju laki mhl.
tp standard psr mlm pon ade.
wakaka!

sasa said...

tuh la pasal..kena pndai cari.hheeh

nur aisya humaira said...

awat nih triple A???:)

Anisa Hang Tuah said...

sebab tu lah sangat best jadi pempuan
hikss..

mahirahnazlim said...

baju pompuan byk songehh dah la mahal HAHA tp cute3 kalau lelaki tgk
kankan ? HAHA
lelaki best hape simple giler tp mahal larr pattern sma jerrrr

wan farah said...

al-maklum lar..pompuan kt dunia nie byk gy n sure2 lar persaingan nk jual bju tu lebih kpd pakaian wanita..

so sng2,try bli baju pompuan n mix n match tgk...kihkihkihhh

Ain Airul said...

tajuk entry dah mcm tajuk lagu

entry ni saja dibuat sebab nak bgtau ada awek feewwwit k0 kan? jujur jelaa. heeee

FariehanIbrahim [LBC] said...

len kli kalu nk p bli bju, menyamar jdik pompuan. auwww2!
mak suka nyah! hahaaha ;pp

kiera'sakura said...

mmg mahal.. eh eh tp kan jgn lak ko gi ubah gaya semata2 sbb bju pompuan murah... hehehehe.. gurau2 jer =)

amier azrul alias said...

sasa:yupp..
mmg kne pndai cari..

kite pon byk bju murah2.haha

amier azrul alias said...

nur aisya humaira: lorh xde pape pon lah.

hiks! ;)

amier azrul alias said...

Anisa Hang Tuah: jadi laki lagi best.
hoho~

amier azrul alias said...

mahirahnazlim: a'ah cute.

mcm2 kaler ade.
haha!

amier azrul alias said...

wan frh: nk try mix n match lah ;p

jgn pengsan yee.
wakaka!

amier azrul alias said...

ain airul:hahah!

ke situ pulak die.
mane de..
ngee~ ;p

amier azrul alias said...

LBC: ouchh mak nk tgk ke?
hihihi

amier azrul alias said...

kiera's sakura: ishh..
mne mungkin nk ubh gaya.
wakaka!
aiyoo~
hehe

.: iEyLa :. said...

huhu...xadil ek??
beli la baju pmpuan..hehehe

Anonymous said...

witwit..pasal bju pon nk citer..
ni mesti smlm sbb i kutuk bju u yg mahal tuh kan..hahhaa-love-miszhana-

NisaAdnan said...

lihatlah dunia, bju wanita mmg murah la sgt^^ HHAHAA

Cik Yana said...

Hahaha~ sebab tu la perempuan suka beli baju banyak2. RM10 dah dapat dah la yang lawa. Hahaha~

Ms. Dyla Qistina said...

uish~ cari baju laki katne? jum saye bawak awak p paso malam. kompem baju laki lagi murah dari girl. sile2 :D muahahahah!

qila said...

sje jerk kasi suspens erh?huhu..ingatkan ape la..tp memang betul pun.bertuah saya jd pompuan.. :D

Yana Rashid said...

sy bangga sy perempuan.sekian terima kasih :)

Cik Cammy Lia said...

haha...suke sgt dia ade pompuan fewit...cmne la gaya pompuan tu yerp

TunAqilah said...

hehehe
baju pompuan kene murah sebab nanti senang suami nak belikan.. :D