Followers

Friday, February 11, 2011

kne tag : kite jawab la..

oh!disebabkan pagi ni tak de kelas, so aku menggunakan mase nih untuk update blog okeh..! dah 2 hari tak update kan, sorry la busy skit..ahaks!
semalam si nadia rosle (member mrsm dulu) tag aku dengan beberapa soklan, so aku dengan dukacitanya sukacita nye ingin menjawab tag itu dengan jayanye..heheheh!


Pernahkah anda rasa 'hot'?

lalala~ape soklan nye?ngeh! adoi, lemah sendi² lutut gua nak menjawab soklan nih..hee~ erm,hot? kadang²  ase hot tempered ade laa..boley?hikss!

Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.

hah?nak buat pe?kekeke..ok jap nak upload..hehe..tapi pas tengok please eyh, jangan muntah dulu..hee




lapar tak tgk wallpaper aku? :p











Ceritakan pasal wallpaper tersebut



wallpaper tuu mengisarkan tentang gambar seorang pria sedang makan..tu jelah kan?huhu..haa lagi tu, kaspersky internet security tuu baru punyee! haha..~


Bila kali terakhir anda makan pizza?

hoho! rasenye before chinese new year kot? makan kt putra mall eyh name nye tuh?depan stesen bus putra..hehe


Lagu paling terbaru anda dengar...

lagu surga cinta, ada band..try la dengar..besh!hehe..



Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

buat² tak tahu! haha.. tak delah, tak buat ape pon..tengok iklan nuffnang kt blog triple A.. :p


Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?

ouh,orang selalu panggil saya brad pitt  amey je..


Tag lagi 5 orang

ni arahan nih, bukan soklan..teehee! okay nak tag..





5. echin


Siapa orang no. 1 kepada anda?

die member aku dari mrsm dulu..but now kt upm jugak..

Katakan sesuatu pada orang no. 5?

saya bukan blogger hot..sekian!wahaha..


No. 3 ada hubungan dengan siapa?

meh nak habaq mai, die ni ade skandal dengan rita rudaini..jangan cakap kt die taw! weehee!


Bagaimana pula dengan no. 2?

die nih teacher-to-be..math beb!hehe..


Kata-kata cinta dengan orang no. 4?

jage kawan anda elok-elok..hehe



5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag

pakwe liya laa dah tak hisap rokok dah..hee ^^

 hamihemo ade buat entry besday khas untuk sorang pompuan sempena birthday gurl tu..budak upm..psst ade pape ke? :p


wamozuwaha memang pandai adobe photoshop..try tengok header ckett..
hahah!

farah azreen kawan kepada nurul farhana :p

echin bagitahu die pernah kapel dengan chinese hensem =.=!




Aaa- baru tengok citer hantu mak limah..








23 klon tripleA:

Wan Zulqhairi said...

mg tgk citer tu ngn rumet mg kann mlm tdi??!!@#!@#!@#$!@#!

amier azrul alias said...

hehe!
yupp..
kuat ke?

NOR AFFENDI B NADZIMUDDIN said...

mek dr rumet aq kot

laskar rainbow said...

memang terHANGIT lahhh wallpapaer ;D

farahAzreenHJAhmad said...

bila nak buat entry khas psl nurul farhana ;)

Liya Laa said...

hahaha. serius kelakar.. haha

bereh. nt aku buat. nk g mkn piza dulu spy dpt upload gmbr. hahaha

NICK ZANAA said...

ttibe rasa knyang bile tgk wallpaper tu...=p

SaNg PenCinTa said...

wallpaper yg diharamkan bagi sesiapa yg diet...

amier azrul alias said...

affendi: tak lah,aku amik dari bilik sebelah aku lah :p

amier azrul alias said...

farah azreen: erm kne ikot permintaan lah..
haha

amier azrul alias said...

laskar pelangi: hangit?
haha!

amier azrul alias said...

liya laa:bak sini piza cket,aku nk jgk :pp

amier azrul alias said...

nick zanaa:hehehe..
yelah tu..

amier azrul alias said...

sang pencinta:kuang3~
knape plak? :p

kay_are said...

betul betul.. dah kne tag, kne r wat tugasan kan?? baru blogger yang baik.. =)

Echin Nadiossa said...

naseb ayat u comel je.dush2 ;p

Nurhaliza Suhaimi said...

kah kah. wallpaper tu mcm best jek. kreatif gak engko eh. hehe

pu3mas89 said...

haha lapa tgk wallpaper amey.

lady dayana. said...

hahah tag ni dulu dah penah buat :)

mimie azam said...

ble tgk wallpaper,ader rse knyg n ader rse lapa...cmner 2 ek???
hahaha ^_^

Cik Eliza said...

wallpaper terpacak gambo. hahaha

comel ,

=p

Cik Eliza said...

eit ! suke lah na kate comel atau tidak.

buekkk!!! hahaha! =p

Cik Eliza said...

eceh ! hahaha...

ikhlas lah, tak perlu banje,

haha.

kene bg sepuloh bijik ferrari je.

hahaha.

=p