Followers

Monday, February 21, 2011

i wish everyday is a great weekend : oh beshnye~

salam!fuhh!penat hari nih..penat pegi mengundi..hihi..al maklumlah kan sekarang kan pilihanraya kampus..undi kali ni memang main ikot sedap rase je..bukan ikot paras rupa,sriyes!hehe..

hehe..tak kan undi tak sampai 5 minit pon penat?haiyaa! tipu je sebenarnye..actually,my fatigueness came from yesterday activity..hehe..semalam pergi berjimba-jimba dengan member kat klcc.ahaks!ade la shopping sikit, cuci mate sikit..wee~ 

haa kat sane tengok wayang citer 'the mechanic'..pergh! gua cakap sama lu, memang besh gilakk citer ni..ok, one word pasal cter ni.. 'bijak'..ye bijak..kenape?korang kene la tengok..wahaha!


kalau laki ni berlakon,mesti best punye la..!
pastuh jalan² terjumpa kedai yg menarik..bukan kedai yang jual pakaian taw..hihi.. kedai sticky-traditional hand-made yummy..



orang ramai duk tengok diorang duk uli yummy tuh.



uli lagi..jangan tak uli..

malu malu plak brader nih..aku nk amik gambar yg kau pegang tu jee :p

and lastly jadi macam nih..contoh la,sebab boleh buat banyak² bentuk..





haha! pas tuh gi jalan² kt pavilion jap..bajet banyak duit r nih..wakaka!tak de maknenye nk shopping situ, tengok boleh la..haha! okay la,sampai sini dulu..
thanks for reading this..have a nice day! ^^




Aaa-tak de beli pape pon..beli ni je..



a'ah,beli plastik bag Graffi Tee je..teehee~ :p

30 klon tripleA:

princess laila said...

wah. macam ta penah tngok lah sticky2 tuh..hamnde ek? hee~

eRza farEeha said...

waaa..jalan sakan nooo..

Dea said...

yg uli tuh dkt klcc eh ? nak pg jugak! cm sedap je HHAA

A.s.t.i.n.a said...

Memang lengkaplah kira Isnin ni yer..

Nor Moscow said...

banyak betul shop yg baru dibuka kat KLCC tu...kena pergi ni..

Amira Naddia said...

weh..amende yg budak tuh uli??
aku tersgtla curious nie!

nik farina aishah.... :) said...

hai , kat mane ade kedai sticky tu look interesting tapi curios macam blogger yg lain jugak .. amende tu??
ape kah itu????

mr.syazwan said...

sakan berjln nampak

haha

undi pompuan ke laki ni beb?

undi lelaki beb jgn pompuan

pompuan ni byk dia punya "mood"

haha

Echin Nadiossa said...

heee best x shopping ;p.best x muvie tu?

amier azrul alias said...

princess laila: pnh tgk ke?
die mcm plastisin,tp ble tarik x tercabut..
huhu

amier azrul alias said...

erza fareeha:hikhik..
xdela sakan mne pon ;p

amier azrul alias said...

Dea: yupp2!
kt klcc..
g la ;)

amier azrul alias said...

nor moscow:balik la ke Malaysia pulak..
jgn duk moscow jek..
haha ^^

amier azrul alias said...

amira naddia:sshla nk ckp.
cm uli tepung la.
tp die gula-gula,
huhu

amier azrul alias said...

nik farina aishah: apekah itu?
itu adalah gula-gula.
handmade punye..hihi

amier azrul alias said...

mr syazwan: berjln mmg sakan.
tp shopping tuu xbrape nk sakan lah..
hahah!

undi aku men undi jek.
dh lupe undi sape ;p

amier azrul alias said...

echin: shopping best klu byk duit ;p

cter tuu besh..try la tgk

Amira Naddia said...

halal ke?

amier azrul alias said...

amira naddia: halal2 ;)

kay_are said...

sume pasal pilihan raye kampus.. huu.. nak blaja lik!! tapi betul2 setuju ngan tajuk entri.. ^^

HATYCIKNUURUL said...

ooo,.itu adlh gule2,.ingtkn brg2 hiasan rumah,.kih3,..oke2,hehe,..

cikida said...

cehh..bejalan je ye..hoho..ape rase bnde alah 2..sedap tak ? how much ?

nulhazwany abdul malik said...

seronoknya g klcc...
dah lama tak sejukkan badan kat situ. ^^

mizzapple said...

b'jalan sakan tp xshpping sakan. keke

ape mnde yg dia dk uli tu eh?

sTaRLighT said...

uish cm sedap je mnde uli2 tauu
hahaha
nk try le

wahida said...

suka giler kat hero filem tu...sumpah suka!

nadira shahid said...

boleh bg sinopsis the mechanic x? mls nk tgk ;p

ezaty said...

sedapnya.yummy!
lembut-lembut mcm marshmallow :)

Mr.IX said...

wargh... tak pernah tgk benda yummy tu...huhu...anyway,

Salam Blogwalking !! ^__^V
Latest Entry :
Mayat Obor-obor besar???!!!
Sebab per blogger letak tutorial?

Klik-Klik-Klik!! :
Jom sayang2...sayang..sayang..sayang...!!!

erleena said...

bes ke cte die??xbyk cite da kt wyg sob3

eh kdai sticky tuh cm kdai kt OU,ade 1 kdai cm gini,tak taw serupe ke tak,die wat gule2,die bagi rase ritu dapppp :DD