Followers

Wednesday, February 2, 2011

10-man fight : IP man harus tengok malam nih!

salam all readers! pernah berkungfu tak? eh korang jangan tanya balik kt triple A sebab die memang pandai giler  tak pernah berkungfu! kihkihkih.. okay la, entry nih saje je nak promote citer best IP Man.. mesti pernah tengok kan? tak pon pernah dengar?hehe..
aku bukan ape, dh pernah tengok citer nih dengan rumate mase dulu² (wayang dalam bilik je), siap pasang speaker kuat².. bru puas layan citer time diorang gocoh! *gocoh tu berlawan okeh!hee~


classic je poster..hehe

sriyesly, pas tengok citer nih..aku rase macam nk belajar kungfu wing chun..haha.. kungfu nih la yg bruce lee belajar dulu²..so if nak tengok citer nih, jangan lupe tengok ye malam ni kul 10 kat tv3.. *promote abeshttp://www.emocutez.com
malam esok pulak cj7..pon besh jugak..harus tengok!hehe..


ok lah, sehingga ke next entry..thanks sudi bace :))


Aaa- ternampak klon hana tajima..sebijik!haha..sape nak tengok, cakap setuju kt komen.. =P *bakal diupdate jika dapat permission tuan punyer gambar..hee~





10 klon tripleA:

Siti Fatimah Fuzz said...

memang best la cita ip man tuu....cik siti tengok lepas da berzaman dia kuar kat cinema...tuu pun download je..hehe

anastasheeka said...

tak penah tgk. takut lawan2 =_=

bjay69 said...

dah tengok...cerita ni memang best..

IMANSHAH said...

tgah makan besaq ni..CNY..hehehe

princess laila said...

laila tengok. laila tngok!! besssst!! ^_^

amier azrul alias said...

fatimahfuzz: erm triple A xtgk lg IP man 3..
ade x?
kuikui

amier azrul alias said...

anastasheeka: lorh npe plak tkot?
huu~

amier azrul alias said...

imansyah:wow! mkn pe der?
meh la sket..
haha~

amier azrul alias said...

bjay69:best kn?
time part lwn mmg besh lah..

amier azrul alias said...

princess laila: hehe..gud2 :))
give me 5 :p