Followers

Saturday, October 8, 2011

lelaki suka merokok selepas makan..any komen?

Assalamualaikum..pernah makan dan lepak-lepak kat kedai makan?if korang perasan, most of men akan merokok selepas makan..do you know why? and girls, what is your comment?
actually, aku ada tanya dalam twitter beberapa hari yang lepas..








so the feedback?here they are..let's check it out.




































so komen aku apa pulak?HAHA! for me lah, lelaki hisap rokok lepas makan sebab diorang 

akan rasa macam pelengkap kepada makan tadi..ada paham?macam kau makan, lepas tu minum air..rasa lega la sikit..   *aku main tibai je, aku bukan hisap rokok pun*




so moral kat sini ape? janganlah hisap rokok, kadang-kadang bukan semua boleh hidu asap rokok kt kedai makan tuu..lagi pun, dengar kata harga rokok pun dah naik..kan?hehe!
erk, sapa smoker yang baca nih, sorry banyak-banyak..hehe! just ambil yang keruh, buang yang jernih..chill^^




tripleA: aku tak boleh blah kalau perempuan merokok.

30 klon tripleA:

Bella Bell said...

emmm... lelaki yang tak merokok sangat hensem sebenarnya :)

liyana mohamad said...

mmg lah...org lain merokok sekaligus penghidu bau rokok tu pun dpt effectnya...xke kesian jgk tu..sshkan prg lain jgk even perokok tu ckp byr rokok xguna duit org pun ..kan..??

tp harga rokok naik pun, xda jejas ap2 kt perokok jgk rasanya..isk2...

lynda said...

kurangkan merokok adalah lebih baik :)

aliya atina said...

HAHHA , kawan baeik saya macam tu laaaaaa

Nur Intan Syafinaz said...

Ok reply tweet intan pun ade kat blog ini..jadilah..hahahaha

[k]o{q}i[n] said...

cuba dulu, bru tau n komen... huhuhu

chemay said...

lelaki merokok lepas makan.
bajet cool.
dah la tak hensem.
(tiba2 emo)
hehehe
:P

mavis v. said...

haritu ternampak seorang lelaki hensem masa makan kat sebuah restoran ni. muka dahla ada iras justinbieber. dah main mata masa tu dan ingat nak takcle tp bila dia hbis makan terus merokok. apa lagi, terus tak jadi nak tackle. hehe

Hafeesz Amran said...

ntah...dh tentu2 asap kan??? so pi tny sndiri pndpat mereka2 yg isap rokok

Picoz Shupalula. said...

mcm supplement. kan. haha. btw sy pun ada entri pasal rokok nih. jemput singgah & komen2 sikit. trimas yaa ^^

http://momoiicorner.blogspot.com/

Anonymous said...

hmm sbb nk mati cpt??!!!sedut2 rokok jgn hembus keluar...hahaha!!!

Qaseh dalia adelia said...

sumpliment lah sgt hehe ...
nak isap rokok pun jauh2 lah , qaseh xleh bau nanti sesak nafas ..

amier azrul alias said...

bella bell: hoho yeke?
terima kasihhh.
haha perasan :p

amier azrul alias said...

liyana mohamad: tu la..
bila dh addict.
harga pun tak kisah kann

amier azrul alias said...

lynda: yup.
that's right :)

amier azrul alias said...

aliya atina: advice sikit kawan baik tu
heheh

amier azrul alias said...

nur intan syafinaz: hik hik!
lepas ni rajin kan response my tweet
LOL

amier azrul alias said...

[k]o{q}i[n] : hoho!
malas lah aku nak cuba.
dah tau tak best.
theee hee

amier azrul alias said...

chemay: ehh.
dah kalau yg hensem hisap rokok cmne pulak?
hik

amier azrul alias said...

mavis v: hoho.
bg efek jugak ye?
hehe

amier azrul alias said...

hafeesz amran: ade tanya dh segelintir.
diorang mana kisah.
asalkan tak de sign 'jangan merokok'
huuu

amier azrul alias said...

picoz shupalula : hoho!
ok done ^^

amier azrul alias said...

anonymous: eh ade ke org hisap rokok cam tu?
haha

amier azrul alias said...

qaseh dalia adelia: hehe!
nanti kene kahwin dgn laki tak hisap rokok lah.

anamizu said...

mostly mmg gitu..
abg long gua pon
mmg cari rokok je
lepas makan..baru
bleh dpt ILHAM die
kata..hahaha~



luv,
cik ana

FizaFizz said...

lepas makan lebih baik p gosok gigi daripada merokok, dah la bau mulut lepas makan busuk then hisap rokok lagii apa ntah bauu..bhahahha! maap kepada perokok2 tegar..ehemm.

eh2, triple A ingat triple H tadi..hehe :)

Rtp Farra Arisha said...

emm. for me, rokok adalah something yg jerk :(

bau asap rokok pun arisha dah nak termuntah..

for guys out there, better tidak perlu menghabiskan wang anda semata2 untuk mmebeli serta menghisap rokok yg bakal membawa padah di hari depan :) hiksss!

kmu smoking juga?

mr.syazwan said...

x isap rokok pun!

haha

tpi agak pantang gak member isap dpn kita

huhu

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak coool!

izzana said...

sbnrnya prmpuan tk suke lelaki mrokok sbb tkut mereka cepat mati. terutamanya org disyangi . :)