Followers

Thursday, March 3, 2011

even a blogger have a bad day

salam semua..okay dah 2 hari tak update blog, sorry guys..recently mood untuk update blog tidak kunjung tiba..tambah plak banyak esaimen nak kene buat..main ping pong untuk interkolej lagi..masalah peribadi lagi, masalah percintaan & juga masalah kewangan?hoho! tapi semua masalah tuu tiba seiring dengan masalah ketidak kuatan internet..huh!







tak de ape yang nk diceritakan, saja je nih nak buat rajin update blog agar seiring dengan kerajinan study..erk!
nak cakap maybe 2,3 hari nih blog ni tak diupdate,so sorry kalau ade yang datang blog ni & semestinya mengharapkan kunjungan balas bukan? terima kasih saya ucapkan..kalau ade mase nanti, saya datang jenguk blog korang okeh? ;p



teka teki : tin apekah itu? hik hik! ;p



sebenarnya tajuk entry tu tak ade kene mengena pon dengan entry nih..saje je buat havoc..
keh keh keh! owkaylah, jika ade salah silap harap dimaafkan..sesungguhnya yang baik itu datang dari ALLAH jua, dan yang buruk tuu datang dari kekhilafan saya sendiri..
take care semua~

Triple A- "An error occurred while saving" ayat ni kuar selalu..bukti internet lemmmmb...ppfftt! :D

15 klon tripleA:

shiqin said...

hahaa.. ceh !
mungkin lg panas kt sni ..

http://shiqinzainal.blogspot.com/2011/03/post-memaki-orang.html

| cik azeya | said...

ceh. hahah. paling menyirap tenet lambat. -_-

princess laila said...

wah! pndai maen ping pong? sy pon!
dulu salu msok wkil skul.
last sem baru nak jd wkil mktb. last2 mktb tak anta wkil pon. sbb xdk duet :(

amier azrul alias said...

shiqin: ape cehh? ;p

hehe nnti kite g lawat ;)

amier azrul alias said...

| cik azeya |: huhu..
tu la pasal..
nk baling je rase lapy nih ;p

amier azrul alias said...

princess laila:wahh yeke?
jom2 lawan ;p

LORD ZARA 札拉 said...

sila tabah~

XD

Az-Zahra Fauzee said...

em, internet kt sini pn mcm escargot..
nk update pn malas..
huhu~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
yelerrrr kalau tenet slowwww macam ciput tu mmg hotttttt beb hottttt sangat

mizzapple said...

mmg tensen giler klo tenet lembab.
nk bw pn rs malas. huh!

Wan Zulqhairi said...

atlet K6 tuuuuu!!! starrr!

Nurulbadiah Lai said...

benda paling benci dlm dunia ni adalah word..

loading.
loading....................

Nurulbadiah Lai said...

benda paling benci dlm dunia ni adalah word..

loading.
loading....................

TunAqilah said...

hahaha
internet lembap rase nak hempuk je
:D

mr.syazwan said...

eh pic header 1 tu baru kan??

*sje lari tajuk sebab entri pun borok kosong kan..

hahahaha

=_=