Followers

Monday, March 7, 2011

cantik vs hensem?

hai semua! gua kembali! ya, triple A kembali..hoho! hepi tak hepi tak? keh keh! sorry lah,sebenarnya aku baru lepas test petang tadi..so 3 hari sebelum ni konon nye study lah..hiks!


tapi hari ni rase cam nk demam kot? sebab rase sakit tekak, macam ade biji buah jambu batu dalam tekak ni haa..tapi tak makan pon jambu tuh T.T
maybe kahak kot..huhu..dugaan, sabo je la!~ :p






kotak pizza tuh gua recycle wat letak barang..kreatif tak?hoho! ;p






sebenarnye nak mintak korang tolong sumbang saran idea untuk aku update blog je..teehee~ sape nak suh aku citer pasal ape-ape, bagitau lah ye..
boleh dipikirkan semula..hoho!
okay, till we meet again? see you..~
sori tajuk entry sangat lucah lucu..hee


triple A : tadi mase makan malam, terjumpa blogger upm, tuan blog Aku Mahu Damai..hoho! *tapi gua tak tegur, malooo ;p





19 klon tripleA:

Az-Zahra Fauzee said...

blogger upm?
saye la tu..wawawa~
ape kaitan tajuk dgn entri ni?
(@_@)

missSenget said...

mana si cantik dan mana si hensem??

shiqin said...

haha.. mmg suka lari tajuk.
bgus2.
;D

mizzapple said...

bukan nk bg sumbangan idea.

tp nk tnya npa ada 2 entry yg sama.
lari tjuk. keke

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo, AAA dmam yeee.
get well soon oke! (^^)v

nti citer sal penglmn dmam lh, haha! ;pp

lini hasnan said...

ololo..demam ea, sian!

Ezay Hadry said...

hahaha kreatif2 bro..
letok gitu koho menarik kang...

Ms. Dyla Qistina said...

cantik vs hensem?

eh bukan pepatah ada mengatakan.

BEAUTY AND THE BEAST KE? :D

hehehe

SyedGraphiX said...

erkkk. amierr o amierr. hahahaha. camne laa kotak pizza pn hang boleh resaikel!

amier azrul alias said...

az zahraa:hehehe..xde kaitan pon..hoho!

upm jgk ka?

amier azrul alias said...

shiqin: bagus ke?
huhu

amier azrul alias said...

miss senget: mr hensem dh ade dlm blog ni.. ;p
miss cntik je tak de kt sini..
hoho

amier azrul alias said...

mizzapple:kekeke!
biasa la, xde idea..huu

amier azrul alias said...

LBC: eh xleh..sbb tak jadi demam...
kuikui

amier azrul alias said...

lini hasnan: dh ok kot..huhu

amier azrul alias said...

ezay hadry:kreatif tang mne ni?
hoho

amier azrul alias said...

dyla qistina: yup2!
ade tu..
hehe

amier azrul alias said...

syedgraphix: haa tu la ko tak tahu..
tu name nye kreatif dan inovatif..
wakaka!

TunAqilah said...

mane cantik vs hensem..
huhuhu
:D