Followers

Sunday, January 16, 2011

shoppaholic, workaholic, camwhoric : yg mane pilihan anda?

Assalamualaikum.
1st of all thanks readers yg sudi bace blog yang tak seberapa nih..ahaks!
terima kasih jugak pada blogger laen yang blogjogging kt my blog, dengan gigihnya mereka menaikkan traffic dalam blog aku.. http://www.emocutez.com

entry kali nih mungkin lebih menarik..so jom terjah!hee~
shoppaholic atau bahasa lebih mudahnye suke shopping la, sampai tahap extreme tak de duit pon tak pe kann?hahah! fenomena ini lebih banyak berlaku kt kaum² hawa la kebanyakan nye..tapi aku tak nafikan ade jugak cket² kaum laki² suke shopping..
kadang² aku pon suke shopping jugak! kehkeh~
tapi aku lebih banyak windows shopping jelaa..wuwuwu!http://www.emocutez.com


amik duit nih wat shopping ek..right click enable!




workaholic pulak sesorang yang sangap sangat mementingkan kerja, atau dalam hidup die duk pkir keje je..huhu..bahye jugak ek orang camni..tak tension ke?hehe.
disebabkan asyik mementingkan kerja, maka hal² laen cam kawen, bina keluarga sume tuh, letak kt tepi dlu..fenomena nih slalu berlaku kat laki la kn..besela tuh, nk pinang anak dara orang mestilah kewangan kene cukup..setuju??hee~ pepatah English ade cakap kan, 'life begins at 40'..knape 40 tahun?sebab mase umor ni lah kewangan laki² sangat stabil okeh. tapi jangan pulak korang lepas ni g cari laki umor 40 tahun ajak kawin..entah² laki orang laen..hikhik http://www.emocutez.com

jangan tension bro..lek lu!mnum kopi jantan secawan..

okay next session is 'camwhoric' yang mane kamera merupakan rakan karib beliau walau di mana jua beliau berada..tidak kira lah kamera dslr, digital mahupon kamera henfon..jika ada mase terluang, ape lagi?peluang la tuh.pergh!snap satu..eh satu lagik..hehe..aku tengok amai jugak la blogger² yang camwhoric ni..(aku tak ye)
camwhoric boleh aku cakap pompuan kot dominasi daripada laki²..betol tak?heheh
abeh tu, pe beza camwhoric dengan fotogenik?haa~
aku rase fotogenik ni more tu physically atrractive in pics, maksudnye tak sume camwhoric leh jadi fotogenik..paham tak?huu






okayla entry sampai di sini saje. terima kasih daun keladi, laen kali bace lagi :)
aberno gracias~

Aaa- dah lame tak minum air horlick :p





4 klon tripleA:

HaNa HoNeY said...

haha..bese la tuh
konsep memperasaan en dri memg bese dah..
kdg2 sampai 200 gmbr sndri tgkp dlm satu mase je..
hahaha

~syazwanie~ said...

shoppaholic... da pasti..
workaholic.. cket2..
camwhoric... ag cket..*yo yo je*
=P

Nana Marina said...

vote 4 shopaholic n camwhoric

fadhdeela said...

suka shoppingggg!!!!!! bestt2 :P

im following u :P

Meh singgah: Al-Fatihah..T.T