Followers

Friday, January 14, 2011

blogger gegarkan 'U'

jom test market kat segmen blog bro Ben Ashaari
eh lupe nak bagi salam.
hahah!
assalamualaikum readers :)

tadi jenguk blog ben ashaari nih.
tengok amai je yang take part segmen nih.
so aku pon nk jugak lah.
boleh?
hee~ http://www.emocutez.com


1)belajar mane?jurusan dan tahun?
triple A: belajar di Universiti Putra Malaysia Serdang..ambik kos statistics, dah       tahun ke-3.




2) asal mane?umor?
triple A: asal dari Terengganu..umor masih lagi 21 as long as x sampai 19 dis 2011http://www.emocutez.com


3)kenape amik jurusan itu?
triple A: oh sebenar nye itu 2nd choice..1st choice mintak Ukm tapi tak dapat..
cikgu saya cakap dulu² syarikat banyak nak gune budak statistik, sebab tu ah..hee




4)cita-cita?
triple A: nak jadi macam zeti akhtar aziz boleh?haha..sebab dulu die amik statistik ekonomi..tak pon usahawan yang berjaya?ngee~




terpulang kepada anda utk percaye @ tidak :p











10 klon tripleA:

LaDy_aFieFa said...

jalan2 dari ump..:)

amier azrul said...

welcome to upm! :)

HaNa HoNeY said...

pergh...kalo nak jadi cam zety aziz..pasneyh name awok plak dah cop kat semua duet
haha

soul of math said...

waa~ hebbaaad!

Amy Syaquena said...

hai salam kenal dari sinar raudah.amy singgah dan follow sini.ada masa jemput la singgah di sinar raudah ye!

d_tieah said...

Hebat cita2 ko tu..
Haha..
Anyway, lawa header..

farahAzreenHJAhmad said...

cita2 yg hebat..kagum...anyway header yg cantik..eh byk pulak aku mengarut kat sini...hahahaha

Siti Fatimah Fuzz said...

dulu cik siti pun engt nak amik kos statistik....tapi last2 amik medik

Nour Akmal said...

hye..
UPM gak..=)
gud luck..

jom usha2 blog http://kechik-molek.blogspot.com/

Azrul Hisham said...

guling2 dari blog ben ashaari.. :)

study elok2 ok (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life