Followers

Thursday, January 27, 2011

cute muslimah : disuruh promote oleh bf si gf

salam semua! hari nih aku disuruh oleh lelaki ni, merangkap bf kepada seorang pompuan nih..paham tak?hee~ si bf ni nak la sangat² gf die nih menang loteri contest 'cute muslimah'..


so kesian punye pasal + memang mahu membantu beliau, aku offerkan la diri nk promote dalam blog aku nih(bajet amai yang bace je)..si lelaki ni ape lagi, seperti 'kera mndapat bunge' terus melompat riang..*oh sila jangan percaye.. 1st soklan die tanye;


si lelaki: "ramai ke follower ko?"
triple A: erkk.. %$<"&*)£#...ade lah dalam 300 lebih..hahaha (gelak agak jahat)
si lelaki : wah! (dh mule excited)..boleh menang awek aku nih!
triple A: hehe..yup! *konon nye setuju la..kihkih..


malas nk bebel panjang, korang pergi kt page ini (cute muslimah) then like gambar tuh!okeh? tp before like gambar tuu, kne like facebook cute muslimah dulu ye..
si boifren ni cakap kalu ase gmbar dalam tu kecik, boleh pergi kat facebook awek die nih haa.. klik sini.. 
die ade jual shawl, so kalau nak beli deal dengan die okeh..


sampai sini je r dulu, penat eden nk promote² nih..haha! http://www.emocutez.com


Aaa- entry ini berbayar okeh! =P











7 klon tripleA:

fyna said...

amboi..baiknye diaaaaaaaaa..hehe

syrupmasin said...

haha..baek doe kau :D

Aizat Shafiq said...

wowwww....tolong promote tu....

So Shy Lady said...

salam
heheh akak ingatkn ada gmbar gfnye kt cni

So Shy Lady said...

salam
heheh akak ingatkn ada gmbar gfnye kt cni

Cik Cammy Lia said...

hakhakhak.....bgsnye pakwe cmtuh

wahida said...

nak mintak tolong promote blog akak lak...boleh gitu? ahaks..