Followers

Monday, May 9, 2011

pompuan manje kelemahan bagi lelaki, tapi tidak pada gedik.

" abg, malam ni kite tidur same-same eyh..dah lame tak peluk abg" kata si isteri kepada suami tercintanye..

euww, meremang tak bulu roma?HAHA! tu contoh perbualan manje seorang isteri kepada suaminye..
ya lelaki memang suka kan pompuan manje, sebab? sebab lelaki rase pompuan manje sangat lah comel..hehe
so nanti bila korang ( gadis ) dh kawen esok-esok, boleh praktikkan kt suami..eh, jangan la malu malu..korang kan dh kawen..ye dok?hihi

berbeza pulak dengan pompuan gedik..awas ye gadis-gadis..behave urself sebab mostly lelaki tidak suka akan kegedikan pompuan..meluat tahu? :D

in short, gedik dan manja adalah 2 perkara yg berbeza..okeh?hee~







kalau dalam gmbar tuh aku tak pasti gedik ke manje..tp yang pasti die ayu..haha..
AYU RAUDHAH!

READ MORE >>

triple A : hehe..any job vacancy tak untuk aku?

21 klon tripleA:

diana said...

isteri manja tak pe..
tapi manja dengan suami je la..
tapi kalau pompuan belum kawen manja pun tak boleh gedik lagi la tak boleh..
manja dengan mak ayah dan adik beradik ok la..
kalau dengan kekasih tak payah manja2 kot..

amier azrul alias said...

a'ah.
isteri kne mnje kt si suami je..
hoho
yg muhrim

bella dela rosa said...

haish manje kat somi jeee.gedik ngan laki lain ape ade halll.haha.

haish gedik pulak.oke behave.-__-.tak paham pompuan gedik cane?

Ayeem Jemain said...

haha. ayu raudhah tu! napa tak dekat2 lagi? haha

cikida said...

owhh kenape due org retiss kat ats tu malu2 posing.mcm tkot2 plak..haruslah kan..c ayu dah jdi bini org,,kui3..hehe..amier,,bek ko waspada..ko x yg gedik..ngeh3...=p

cewah,,dan2 wat sign FISH NO WAR..KUI3..

Anisa Hang Tuah said...

hehes

gedik gila

Abu Huzaifah said...

skali gmbar ngn ayu raudah laa...hikhi...

[k]o{q}i[n] said...

saya setuju... say no to gediks..!!!

amier azrul alias said...

bella dela rosa: pompuan gedik ni kite leh lihat dari segi action die dpn amai lelaki.
huhu.
the way she's speaks, body gesture, tp xkne pd tempat n org..huhu

amier azrul alias said...

ayeem : tak leh dkt2 la bro.
suami ade dekat je dgn kitorg mase tu,
hangin je die tgk..
wakaka

amier azrul alias said...

cikida : opss.
dlm gmbr tu sorg je retis.
not me..
hohoh

amier azrul alias said...

anisa hang tuah : hehe.
sape tu? =p

amier azrul alias said...

abu huzaifah : hehe
kebetulan jmpe die aritu.
mntk bergambar sme la.
hoho

amier azrul alias said...

{k}o[q]i{n} : hoho!
good!

Jue said...

ye ke lelaki suke wanita manje.. baru tau.. hihi. okbai.

amier azrul alias said...

jue: yekot..hu3
#okbai =p

kucing said...

gedix x tahan lama~!!

amier azrul alias said...

kucing : a'ah.
cari yg baik ye!
hoho

shiqin said...

xde kje kew?? cm tak cye.. tp2..
ce usha link ni..

http://shiqinzainal.blogspot.com/2011/04/job-vacancies-software-engineer.html

mne tahu cube naseb lah kn, zmn skg ssh nk dpt kje.
:)

Az-Zahra Fauzee said...

gedik?
hmm~
memang aku nyampoh bebenor ngan orang macamni..
what the fish~

dila bahar said...

kalau gedik camne pulak yek??? blh bg contoh x???

tkt diri ini tergedik... ;p