Followers

Saturday, May 14, 2011

awas, fenomena simbah asid

assalamualaikum? kalian sehat? diharapkan sehat sejahtera la yup..ape-ape pon, safety first okeh? oh ya, cakap psl safety nih, ade bace paper tak? rase nye amai dah kot yang tahu pasal ni, waima paper hari ni pn ade pasal tuh. fenomena simbah asid!

pic source from google


so, ape pendapat korang? apakah relevensi si suspek buat macam tuh? ape motif beliau?adakah kes yang dilaporkan berpunca dari sorang penjenayah sahaja? *pergh saya harap si nurulbadiah amik aku keje sebagai peguam die nanti, byk plak tanye kan..keke!

walau ape-ape pon, saya berharap semua orang berwaspada & take precaution about this matter.okeh? especially girls. oh crapp, aku tak mahu kulit tulus mulus korang tuh, hancur dirobek dek acid nih..huhu!

okay lah, sampai sini saje lah. kepada mrs. right, jage diri jugak! hihi.

triple A : ermm, dulu belajar kimia best jgk men campur asid dgn alcohol..tak silap jadi ester kan?  wangi :)

27 klon tripleA:

aq islam said...

apesal si suspek tu tak wt testing kt muke dy dulu kan? hahha

NOR AFFENDI B NADZIMUDDIN said...

takat kene asid ni aq dh penah kene dah..haha

miszhana said...

orng tuh sakit mental agaknyer..
yg kne asid tuh sume girl melayu..
cian dorng..
mude2 lagi..trauma seumo idup kot..dari muke cantek2 trus xpsl2 cacat..
biarla orng tuh kne tgkap cpt2..

SyedGraphiX said...

penat da baca psal ni harini. hahahaa XD

amier azrul alias said...

aq islam: huhu.
die pon takut nk try kt die dulu.
huu~

amier azrul alias said...

nor affendi: bile budak kimia berkata-kata.
kihkih.

tp yg acid ko slalu men tu kepekatan rendah kot.
haha

amier azrul alias said...

miszhana: a'ah.
mental agaknye.
sian kt girl melayu.
hihi

ape2 pon jge diri yup! ;)

zikeryhassan said...

psiko gila kan org yg buat tu. harap2 bila nak simbah kat org laen tersimbah kat diri sendiri dlu

amier azrul alias said...

syedgraphix: sori laa wei.
tak tahu plak.
amai dh ke blogger tulis?
huhu
aku pon lme tak on9

amier azrul alias said...

zikery hassan: huhu!
ade plak ek doa cenggitu.
hehe

harap2 die sdar perbuatan tu slh.
kan?
huh

cikida said...

benci org 2..grr.otak letak kt lutut agaknye..men suke hati simbah2..grrrrr.

IMANSHAH said...

hati2 duhai gadis metropolitan semua

najwa said...

risau bebenor dengor nyer..
hati2 orang2 kat area terlibat..
naik keta tutup tingkap..
yang jalan kaki bawak payung ke,wat pelindung..
kes naya nih..random je dia pilih target..
na'uzubillaahiminzalik..

Nurulbadiah Lai said...

in reality..
mmg ramai org mcm ni..ade sex maniac..ade mcm2.,.kadang2 mental diorang ni kureng
mcm satu kes yg tengah handle sekarang..murder..die bunuh dengan sembelih..mean that..die puas dgn mcm tu..

so kene hati2 sgt...


sbb manusia ni..kdng2 muke je manusia..tp hati kdmg2 jahat dari syaitan

HaNa HoNeY said...

saje la kowt dier nak tau pe jadi kat muke kalo sembh acid
haha
^_^

amier azrul alias said...

cikida: sabor ek.
nnti kite bako je..
kehkeh

amier azrul alias said...

imanshah: yupp.
btol tuh.
hati2 :)

amier azrul alias said...

najwa: tq for the advice.
mintak dijauhkan.
amiin

amier azrul alias said...

nurulbadiah lai : yupp
zaman skg mmg unexpected.
dah amai manusia yg bertopengkan syaitan.
jenayah sana sini.

so be careful of yourself.

amier azrul alias said...

hana honey : haha suke hati die jek?

dylla fadzil 小草莓 said...

serious menakutkan. nasib bukan kat kedah hoho

Ailyl Rozanna said...

pergi mana je semua dah tak selamat.. dunia, dunia...

Zabedah Wahab said...

dah takda keja lain dah nak buat kot. nak engisi masa lapang la tu. haha

amier azrul alias said...

dylla fadzil: yup menakutkan,
kedah tak de lg kot.
hoho

amier azrul alias said...

kak ailyl rozana: a'ah.
hehe.

tq dtg blog ;)

amier azrul alias said...

zabedah wahab: tak seswai dijadikan hobi.
kekeke

Shamsuddin Amin said...

untuk semua tenaga pengajar...
selamat hari guru...^^