Followers

Thursday, May 26, 2011

lelaki dan bola sepak ibarat perempuan dan shopping

assalamualaikum kalian ^^


tahu kan, bola sepak dan lelaki seperti nya tidak bisa dipisahkan? kenapa agaknye? so tak yah nak hairan lah kan, sebab shopping dan wanita juga seperti satu lumrah yg tak dapat disangkal lagi.. keh keh!
















aduss cemar blog aku ade logo man utd nih =p


so kalau pompuan, korang shopping beli ape ek?huhu! ce belanje aku sikit..haha! aku nak suar jeans satu! hee~
ok lah, konklusi nye lelaki dan pompuan dicipta dengan minat yang berbeza.
Oh ya, tak dinafikan ade jugak pompuan minat bola, dan lelaki minat shopping..bagi aku tak pelik, dat's normal thing..hehe


triple A: ce korang tgk team mane leading Liga Super Malaysia...Terengganu tahu?hahah..harap-harap dpt maintain prestasi.

12 klon tripleA:

Puteri Iqa Izyan said...

belanja?
amboi3.

byk cantek~
haha

amier azrul alias said...

haha
nk bnje ke? lol

azieabdullah said...

yeah...stuju ngan ap yg awak ckp...tapi i prefer bola dr shopping...hehehehehe...t banyak yg kuar dr masyuk...huhuhu... :D

Nice blog...i follow u... :)

nanad said...

gahah..betul3 ;)

amier azrul alias said...

aziabdullah: bola la best kan?
kekeke

thanks follow :)

amier azrul alias said...

nanad: yg mne btol?
hee

TiKa LEh said...

vote for barcelona..hohoho..lelaki bkn dgn rokok ke??heheh

YAYA AZURA said...

kalau ade bola kat TV..lengang jalan raya..semua duk pakat tengok tv..haha..

salam perkenalan dr org trg..

man yusoef said...

confirm Barca menang 28hb ni..HAHA

spider_gurl86 said...

yup tol 2 yg penting hapy n fhm tentang minat masing2 yea..tp lelaki mg tak suke ikut kalu pumpuan shoping kannnnnnnnnnn?????

Mad Shah said...

folow gua mer... haha

Cik Nathrah said...

betolllllllllllll sgt! hahaha. tp yg sports tuu macam pernah buat. wakakaka