Followers

Sunday, May 8, 2011

kepulangan ke rumah, hadiah untuk HARI IBU & matlamat cuti panjang

assalamualaikum?helo eveybody.malam ni aku akan pulang ke rumah aku kat kuala terengganu..yeahh, dh lama tak balik umah..mesti orang umah rindu kt aku nih..hehe!
aku pon rindu kat family aku..dh bape kali mimpi parent aku..sob sob..

oh ya! hari ni hari Ibu kan? ramai yang aku bace entry kt blog buat entry psl hari Ibu.. sempena ini, saya mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada mama tercinta, Zabani bt Jusoh dengan ucapan ' i love u everydays & forever! ' *hugs* HAHA!
oh ya, bagi aku kasih & sayang kepada ibu bukanlah pada hari ibu je taw! okeh?

terjumpa dalam album fb..gambar mase muda-muda..haha


 so cuti lame ni nak buat ape? argghh~ tibe tibe emo..hehe
okay, ni list nak buat mase cuti.

1) tolong mak ape yg patut kat rumah..pergh, stok anak soleh ni.. hiks!
2) cari part time keje ( nak cari duit! )
3) nak botak kan rambut, bg tumbuh rambut baru..woww! #errkk
4) bina badan..kehkeh ( mksudnya makan + tido laaa..hee )

orait, sampai sini dulu je kot. malam ni nek bus kul 10 malam.. tak dapat den nak tgk bola.. Manchester Utd lawan Chelsea tuh..ggrr~ nanti sape-sape tolong update kan kat aku dalam bus. walla~

thanks for reading. Salam

12 klon tripleA:

aqmalazmi said...

heee..
selamt hari ibu puan Zabani

Nur Intan Syafinaz said...

whoa..nnt jd si botak bina badan..hahahahaha

atien rashidi said...

ngahahaha ... bina badan ... suke bebenau le ayat kome tu ... bole buat karangan nie .. syabas ! :D

mizzapple said...

selamat hari ibu pd ibu2 yg menyambutnya.

fadhdeela said...

terengganu erkk br jer blk dr ganu smlm..selamat hari ibu pn zabani.. :)

Meh sini: Seksinyer atris Malaysia!1

sini jugak: Celcom iPhone4 VS Digi iPhone4

storyfromme said...

semoga impian nak botak tu tercapai.

HaNa HoNeY said...

la..org ganu ke?
ahaha
slamt ri ibu tok semua ibu didunia!
hehe

fyna said...

kenalpa nak botak! hehe eh suke la kaler blog ni =D cantik sgt

dollymoon said...

mkn n tido..best tu..

ain revival said...

semoga selamat sampai ke destinasi...

adess..lambatnya abes exam..nak balik kmpg jugak!!!

Az-Zahra Fauzee said...

eh, tanpe disedari...
kite satu u n satu negeri...
walao~
selamat pulang....
huu~

cikida said...

heheh..padan muke tak dapat tgok M.U vs CHELSEA.kui3..
neway...hpy mothers day to amier mum.=)
hehe..smga dpt jdi ank yg soleh k..amin..