Followers

Tuesday, May 3, 2011

cara menguji tahap kesetiaan dan cinta pasangan anda

assalamualaikum? hye, hello sume.. diharapkan sume sehat-sehat je yup.. oh ya, jangan lupe untuk ceriakan hari anda setiap hari okeh?haha.. ok back to the topic, let we proceed...hehe.



setiap pasangan, tak kira lelaki atau perempuan dambakan kasih syg dari pasangan nye..ye kan? tapi sejauh mane korang tahu diorang setia dan cinta kt korang je? entah-entah diorang men kayu tiga.. lagi parah, kalau pasangan korang playboy @ playgirl berjaya..hee :D

so let we try this..hehe


1. bagitahu pasangan anda bahawa anda ade penyakit kronik thp kritikal
----> owkay, di sini korang kne pandai la atur ayat, bagi mesej suspen sikit kat si die..kihkih.. cakap la korang tak kisah kalau die cari laen, then tengok pe reaksi pasangan okeh? HAHA!

2. bagitahu pasangan anda yang anda terpaksa bertunang dengan wanita/lelaki pilihan family
----> fuh! ni kalau cakap mase birthday die, mahu nye jadi nightmare kot kan?ahah! 
cakap then tengok pe reaksi die..


3. cakap kat die bisnes korang muflis dan merosot..kahwin kene tangguh
----> kalau die tinggalkan ko, konpem die CINTA kt duit & wang ko! hoho



4. lastly, cakap lah korang dah gemuk sekarang
----> ok part ni penting okeh.. jika betol die sayangkan kn korang, die tak kan hirau pon pasal fizikal korang..ye dok? am i right? hihi..



oh ya jangan lupe tolong klik sape nak blackberry free


triple A : sape sokong chelsea kt sini? jom kite beat Man Utd! kehkeh..

17 klon tripleA:

Anonymous said...

hhehee...yang pertame tuh gf ande pnh wat kt anda kannn kann kannn??
haha..
~~~anda telah lulus ujian itu~hikhik~

MISZHANA

Anonymous said...

hhehee...yang pertame tuh gf ande pnh wat kt anda kannn kann kannn??
haha..
~~~anda telah lulus ujian itu~hikhik~

MISZHANA

storyfromme said...

ni semua memang menyiksa jiwa mangsa kalau mangsa betul2 pasangan yang setia.

FariehanIbrahim [LBC] said...

ahahaa
bley try neyh! >.<

cikida said...

perghhhh,,,,sabo je la kalau cakap kene tunang ngan pilihan mak bapak time besday tuh...sentap2 !!=(

Eazy Izzuddin said...

fuhh....
bole cuba...
tgk apa reaksi dia hehe

Azeanthy Paiman said...

suma tips kat atas tu sy dah try..alhamdullillah..suma pass..hehe..

Farah Nordin said...

Mmg tahap dugaan besar ni :)

amier azrul alias said...

anon : erkk, how do you know?
mane ade..
weee~

amier azrul alias said...

storyfromme: haha!
tapi tak digalakkan lah.
takot mangse ade heart attack.
kihkih

amier azrul alias said...

LBC: hehe.
ce cube try test :D

amier azrul alias said...

cikida: eh tu baru la havoc.
tak trase ke ianye satu kejutan yg spesel?
ngee

amier azrul alias said...

eazy izzuddin : try la weyh.
konpemm.
hehe

amier azrul alias said...

azeanthy paiman: whoaaa~
terer nih..
waa salute! :D

amier azrul alias said...

farah nordin : hekhek!
mmg besar dugaan itu.
ngeh!

adrinaqamarina said...

paling pemes sekali pasal penyakit tu la. hehe.


eyt neway! kte sokong the blues jugak! sep sikit!

:)

myravea said...

hohoho... nice entry! :)