Followers

Monday, May 2, 2011

new looks, new hopes

Assalamualaikum? hoi hoi! buat ape? tengah study ke? ke online jek? kihkih.. lame betol tak update..mulai saat nih, aku dah kene rajin update blog lah..al maklumlah kan..dh menampilkan ciri-ciri yang lebih fresh dan hot..keh keh..tak dela, lebih simple dari sebelum ni kan? ye dok? hee :D

di saat aku menulis entry nih, aku masih setting kan blog ni as 'private' sebab under renovation..hehe.jenuh kot weyh nk edit html nih..aku bukan lah expert sangat..so ni jela setakat yang termampu..banyak penambahbaikan dalam blog Triple A nih..
antara nya ialah :-

i) facebook share button ( walhal takde org nak share pon..kekeke)
ii) signature after entry post.
iii) template lebih simple
iv) header hebat ( aku puji sebab kwn aku yg buat taw..hee)

so diharapkan lepas ni ramai lagi la blogger-blogger feymes cam Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, NurulBadiah,Cik Epal, ailyl rozanna dan amai lagi lah datang jenguk blog picisan aku nih..betol tak?kihkih..

owkaylah,gua tak sabar dh nk publish nih..hee! oh ya, jangan lupe tengok citer Thor.
Quite awesome! :D

triple A : dah abes exam :D

15 klon tripleA:

zikeryhassan said...

warna biru lebih tenang. cool man

ferra said...

i blogger tak pemes tp i nak jenguk jugak. da ckp kat tuite tadik hekhek

As Yusra said...

fresh~ huhu ^^,

err..bestnye da abes exam -_____-"

Tun Aqilah said...

nice one
terbaik la kaler biru
:D

storyfromme said...

thor macam best je.mesti tonton ni.

cikida said...

wahh2,,bukan mainnn...dah pemes haruslah belanje meh...haha...=p sentap dengar kn..

Mizz Farah said...

whoaaa...sume da baru...nice2.. ;p

amier azrul alias said...

zikeryhassan: thanks dude.
cool kn?
hoho

amier azrul alias said...

ferra: hikhik
tak pemes pon digalakkan dtg ke blog
triple A.
tak pilih kasih..hihi

amier azrul alias said...

As yusra: btol ke fresh?hehe

eh mestila besh abes exm..
kehkeh

amier azrul alias said...

Tun Aqilah : terbaik ek?
lenkali dtg lg ek.
hee

amier azrul alias said...

storyfromme: yup best!
tgk la cter tu.
byk CGI..
huhu

amier azrul alias said...

cikida: tak leh bnje lg lah.
tak pemes lg..
kekeke

amier azrul alias said...

mizz farah : hehe thanks kak :D

aqmalazmi said...

OHH nak try semua tuw laa... HAHAHAHA