Followers

Wednesday, April 27, 2011

i do love him, but i am not gay :D

salam..ehem! kontroversi tak tajuk?keh keh! aku pon jadi geli bace..huhu!

so wat is behind of the topic? let's check it out!
cerita nye bermula begini... insan ni bagi aku istimewa laa..sebab die berada di dunia yang len dari aku..tapi aku boleh nampak die..hebat tak?HAHA! erkk, bukan mistik tahu?

time aku stresssss (byk giler s) aku akan cari die dulu la kann..yelah, sebab die pon tumpang bilik aku..kehkeh! * oh demm, jangan pkir gay pulak :D

nak tahu sape die? nak kenal tak? die lagi comel dari korang..huhu! zass~









haa cantik tak?ngeh!





yaa..tahu tak ape tuh? tak tahu? g masuk tadika semula! hoho! ni ialah ikan laga okeh.. tapi aku bela bukan untuk berlaga la.. hukhuk!
ni ikan laga jantan tahu? nak tahu beza jantan dan betina, yang jantan lebih kalerful & cantik..heh~
aku tak bagi name lagi..any suggestion? ahaks!









hehe..cantik kan akuarium gua?kihkih! oh ya, ari tu ade jage member punye ikan laga..die balik umah kan mase study week, so aku la kne jage ikan die..tapi kan, aku rase ikan die lagi unik..hoho! why? jomm tengok..






ape ikan tu buat??hoho


hoho! believe it or not? believe it!!





tahu ape ikan tu buat?ikan tu boleh tidur pulak kan atas daun tuh! kahkahkah..
mase first time aku tengok ni, kecut perut aku..yelah, aku ingat dah mati..dah la ikan orang..hukhuk! rupe rupe nye, style die daa..hoho!

owkay laa..sampai sini je..fuh, dah seminggu tak update blog Triple A nih..hehe
bye, salam..

Triple A : i am normal..hehe

12 klon tripleA:

cikida said...

hahahahah...lwk la dy nih..neway..cute lah pish tuh..nak la gakkk..hehe..baru beli ke,,
kt mne pkcik ?
ikan kwn 2 pon somel,,aduyaii,,bleh plak landing atas daun tu kan..mesti ikan 2 genius kan,.hehee..=)
ha,,jga ikan bebaik okeh.jgn die lompat tido atas katil sudah..haha..=p

AZRUL AZMI said...

bagi jer nama ikan tu 'gay'....

Ili Nadhrah said...

ikan ghupanya. hahahahahah

[k]o{q}i[n] said...

bg nme Ola... huhu..

Anonymous said...

haa bro,salin air ikan tuh,dah berkeladak aku tgk.hhohoho

I wong (依之汉) said...

Apa kata bagi nama ala-ala Jerman skit - Verbotene Liebe... :P

mizzapple said...

cutenya ikan tuh!


bagi je nama jepun.
komiko!
hoho

zikeryhassan said...

nak bela ikan gak la.

farahAzreenHJAhmad said...

ikan cik f****** ke???

Anonymous said...

moral of d story,
sdiakn katil tuk ikan ~~

HaNa HoNeY said...

memg pernuh style la ikan tuh tido
hahaha

storyfromme said...

peh,style gile.