Followers

Thursday, April 14, 2011

pelangi dan shawl : ape kaitan ia?

salam gurls and boys.. 
tajuk entry gempak tak?huhu! 
ok sini aku nk promote kawan aku punye bisnes shawl & hijab? berminat? 
ok, tak pe..
take a look first okeh? mane la tahu shawl yang die jual,
ade yang cantik & cun?
untung sabut timbul kan?hehe..
jom layan gambar dulu.




























see?menarik bukan?
macam-macam kaler ade!
that why la tajuk entry tu ade ayat 'pelangi'..teehee
eh! bukan tu je yang die jual.
dalam gambar yang aku tunjuk tu hanya sebahagian je.
nak tengok more shawls?
jomm terjah kt blog rainbow shawls

terjah la blog tuh.
korang akan jumpe macam-macam jenis shawls.
crumple, petak-petak, sisik ikan, & banyak lagi..hehe


ape kelebihan rainbow shawls?


  her shawls are affordable..so sape yg kaki shopping,
jangan lupe usha sebab most of her shawls below rm20..wow!
psst: laki pon kalau nk beli pon boleh utk emak, wife,tunang, gf :D 


 if tak suke shawls, hijab pon ade..


macam-macam kaler dan jenis shawls yang ade..
pasti tertawan!..ahaks! :D


yang paling 'wow' nye, (err, i mean yg paling best..hehe) die punye
bisnes shawls selalu ade sale tahu? tak kire mase okeh..kalau time nk raye,
konpem-konpem la ade sale kn?so tak perlu la nk g Jalan Tar tu..


so if nak tahu ade sale tak, kne la selalu up-to-date tengok blog rainbow shawls tuh.
beres?
oh ye.. korang juge boleh tengok pages rainbow shawls kat facebook
jgn lupe like ye..hihi..a friend in need, is a friend indeed :)


triple A : credit to Aqilah Amin ( owner of the rainbow shawls )

9 klon tripleA:

teenot said...

cantiklah..hehe..nnt I singgah..wow,ni iklan berbayar ke?hehe

amier azrul alias said...

@teenot
mestilah..
gue paksa die byr..kehkeh

misS FEeza macho ! said...

nyebok betol lah burung biru tuh

rase nak penampo .erk ~

komen ta kena mengena nan entri wakakak
sbb burung tuh ngaco sye bce T . T

hee tak la nak g nengok shawl jap :p

mahirahnazlim said...

lawa lawa shawl . satgi terjah :)

eh3 dia pun ade burung biru tuhh HAHA

Ain said...

ceh tajuk bukan main. ingat ape.

HaNa HoNeY said...

ahhh tahu2 je tgh gile shawls neyh!!
haha

meo said...

wah... aku suke gadis2 pakai shawl... namapk cute siot

lini hasnan said...

wow, dah jadi promoter skggg.hee!

Tun Aqilah said...

huhuhu
okay nice one :D