Followers

Tuesday, April 5, 2011

new creature found in Ahmedabad : kalau takot jangan tengok!

salam! hoho.. nih nak share korang sume..bukak youtube, terbukak satu video kat youtube.. tajuk video 'new animal found in ahmedabad'..

nak tengok?hoho seramm beb..tapi kalau nak tengok jugak gua letak ah..hehe! tapi untuk orang yang tak lemah semangat je taw! hukhuk! sebab efek musik die len macam je..hee~

aku dah tengok, so sekarang giliran korang pulak..kehkeh!



Triple A : ahmedabad kat mane ek? hee..jom google :)

18 klon tripleA:

AiEN EiN said...

menyeramkan...

adwafarahin said...

perhh sumpah seram!

Annmarie:) said...

giler udoh..natang ape tu? o.O"

cik anum said...

ehekk, takutnye. musik pon seram, tp badan mcm ular je =="

Ikemal said...

pelik..

Entry Terbaru

Cerita Si Penunggu yang boleh dikatakan agak kacak
Contest Dari Epilogue Seorang Loser: Mudah dan menangi header design

Ayeem Jemain said...

aku dgr muzik je da tutop haha

nyonya penang said...

nie bukan da lama ka wei..
huhu...aku dah tngk lama dah kat youtube..yg ulaq bekepala manusia..ka aku silap tngk..

Zabedah Wahab said...

kenapa dia tak gerak pon ? haha

Echin Nadiossa said...

aww scaryy T____________T

amier azrul alias said...

aien ein : a'ah menyeramkan..huhu

amier azrul alias said...

adwafarahin: tgk smpy abes ke?
huhu

amier azrul alias said...

annmarie: natang tu makhluk la kot.
hehe

amier azrul alias said...

cik anum: mcm ular ke?
apsal tgk cm jenglot..
hukhuk

amier azrul alias said...

ikemal : pelik,tp mungkin benar :)

amier azrul alias said...

ayeem jemain : haha..
penakut la lu :p

amier azrul alias said...

nyonya penang : ye ke wei?
awat aku xpernah tgk pon?
huhu

amier azrul alias said...

zabedah: ntah la..huhu

amier azrul alias said...

echin: scary ek?
mne scary dgn cicak gengko tu? :p