Followers

Monday, April 4, 2011

oh, nak manje-manje ye!

ni nak tunjuk something! aritu hilang mood nak blogging..why?why?hoho~
mane tak nye, mrs. Nuffnang saya buat hal..ade ke patot die bagitahu saya ni membership status yg non-exclusive..wuwu!

so aku dengan ikhlas hatinye recall semula ape salah saya..cewwah! rase nye tak pernah menduakan Mrs nuffnang nih..ke nak maen manje-manje jek?huhu! plus, seingat aku, aku tak pernah lagi gatal tangan tekan sendiri iklan nih.. kehkeh!

iklan nye ade je..tak pernah nk tekan sendiri :p



so nk jadikan cerita, ari tu aku masuk dlm blog syedgraphix dan bace entry die nih then baru teringat, huhu! aku buat iklan nuffnang ni untuk 2 blog..hehe..satu lagi untuk my tumblr klik la untuk melawat & tengok-tengok gambar :D
aku ade tukar template tumblr aku,tapi lupe letak iklan pas tuh.. that why la jadi camtuh.

so sekarang tak perlu gundah gulana lagi..dah tukar jadi Glitterati..



Triple A : 1) tak yah tanye la bape dh duit dalam ni.blog ni bukan cm blog cik epal, leh dapat 2k 1 bulan..huhu!
2) i am also tumblogger :D

15 klon tripleA:

ayie said...

kompem riban duit nuffnang klu x mana leh bisisng..hehe

Mastura Mohd Yusuf said...

kalau letak nuffnang dengan adsense sekali boleh tak?

HaNa HoNeY said...

alah....2tahun berblogging..nuffnang baru 50sen!! hahaha

amier azrul alias said...

ayie: riban pe bende..
haha!
nk 0.02k pon blom tentu
hehe

amier azrul alias said...

mastura : tak pasti la plak.
tp letak google adsense ke?

amier azrul alias said...

Hana Honey : yes!
gue mng..hehe
keep it up :)

I wong (依之汉) said...

I start active bloggin this year and got only 25 sen. Still far to go b4 I switch to Innity... Yeay~

Mastura Mohd Yusuf said...

:) takdelah, tanya je.. ingat kan nak try letak. mana lagi bes, google adsense ke nuffnang?

apik pehe said...

huhu..naseb bek terperasan benda tu..kalo x..smpai kesudah

amier azrul alias said...

I wong (依之汉): okay ke gune innity?

amier azrul alias said...

mastura : rase nye google adsense tak terima la bahasa melayu.
nak2 kalau bahasa rojak yg selalu kite gune..
hukhuk!
wat full english la :)

amier azrul alias said...

apik pehe: tu ah..
kalau tak, xde la entry nih..
kekeke

Mastura Mohd Yusuf said...

Adsense boleh terima bahasa indonesia :) Thanx ye.. saya banyak tak tahu.. innity tu ape pula ye?

amier azrul alias said...

innity tu iklan provider cm nuffnang jgk..

sicomot-comel said...

tumbler best ke?