Followers

Tuesday, July 12, 2011

aku, dia dan ultraman bermulut itik

salam semua?sihat? consider sihat la semua ye..alhamdulillah..heheh!
nak tahu ape kaitan tajuk tuh dengan kehidupan gua hari nih??hoho..

ceritanya  bermula begini..... *cewwah

sepasang kekasih, yakni aku lah..hehe..ditemani kekasih nya yang cun melecun..kih kih! sape? aku pun tak pasti sapa, yang aku sangat pasti tu awek jepun..haha! dan mungkin juga plot mimpi aku nih, lokasinya kt jepun..ngee~


nak dijadikan cerita, ade meteor nak jatuh ke bumi..ade profesor cakap. if meteor jatuh, meteor tu akan bertukar menjadi seekor raksasa..haha what the lah mimpi aku nih.. then tetiba je ade meteor jatuh betul-betul depan kitorang..hihi! then ape lagi? menjelma lah kan seekor raksasa..ingatkan aku la hero dalam mimpi aku tuh.
nak la jugak rasa jadi ultraman selamat kan bumi..keh keh keh!




tapi..........


yg spoil dalam mimpi tuh.ultraman yang datang tuh, bermulut itik atau pun seakan-akan mulut platipus..gggrr~ tension aku, kau tahu?hahahah!




then aku bawak 'awek' aku tuh, terus blah dari situ..thee hee~
then serta merta aku terjaga, ingat nak sambung tido..
then teringat tak solat subuh lagi..hehe!

pas solat tuh fobia nak tidur, takut mimpi tuh bersambung..wakaka!

triple A : maybe sebab banyak makan durian malam td, jadi panas.. erk tak de kaitan


11 klon tripleA:

[k]o{q}i[n] said...

xde benda lain ke nk mimpi..?? adehh...

Anisa Hang Tuah said...

heh.
kenapa bukan superman.

MAISHARAH said...

ahaha..lawak..ade mimpi ottomen huhu

amier azrul alias said...

[k]o{q}i[n]: ngee~
tidak ku pinta semua ini terjadi
wuwu!

amier azrul alias said...

anisa hang tuah: tak leh
sebab nanti kena pakai spender kt luar
lol

amier azrul alias said...

maisharah: lawak
tapi tak ley blah..
hukhuk

Eyka said...

bhahaha...xleh blah..cun tak otomen 2? agak2 macm muke lu tak? haha;D

amier azrul alias said...

eyka: otomen tu tak cun ponn..
keh keh keh

Nur Farah Hani said...

hak2.. apekah?? jangan2 itik tu memang you tak...itik tu kostum je.. hak3.. :P

amier azrul alias said...

nur farah hani: itik itu gue?
ouchh!

tak nak =.=

cikida said...

hahaha,,,itik kuning digi ke weh..tu la mkn derian byk ngat la 2.=p