Followers

Thursday, July 14, 2011

bila pulak triple A memiliki rumah flat? : oh seramnya flat 3A

Assalamualaikum?ehemm..semalam baca paper terkejut aku tahu tak?mana tak nya, tengok ade poster intan ladyana pasal flat 3A..kui kui kui!


rupa-rupanya filem terbaru Intan Ladyana ye?hehe! terkejut aku, mana ade aku duduk kt flat..dan mana ade aku ada flat..tapi tak pe, aku tumpang hepi jek..at least leh nampak 3A kt situ..lalala~


tengok kt golden screen cinemas punya web tadi, citer ni menghantui pawagam hari ini 14 julai 2011 (now showing)..








filem arahan Azhari Mohd Zain ini yang berdurasi 1 jam 35 minit dibintangi oleh Intan Ladyana, Ery Zukhairi (adik ipar Eizlan Yusoff) dan juga Shasha.




heheh! so, ada sapa berani nak tengok cerita ni? ape?tak de teman? ok boleh kol saya ye..thee hee~


ok ini entry perasan yg menyeramkan anda..hehe babai!




triple A: eh bile Malaysia lawan arsenal? *konon malam tadi kene belasah tu ibarat mimpi je*

22 klon tripleA:

Ieqa Zulaikha said...

seram seram seram ?
jom pergi tengok. ;P

amier azrul alias said...

ieqa zulaikha: eh eh..
ade orang ajak kitee lah :p

mr.syazwan said...

dapat royalti x ni bubuh A tu??

kehkeh

jom jom

boy2 takut....

>.<

muhamad hanif said...

waakkakaa,

cerita melayu biasa suspen je.

tpi jln cerita kurenglah..

mengapakah ?

amier azrul alias said...

mr. syazwan: joomm je kalau ade org nk belanja.
hahah

[k]o{q}i[n] said...

untunglah org guna nama dia...

teringin gak nak tgk, mcm style je trailer dia...

amier azrul alias said...

[k]o{q}i[n] :kahkah
tak delah
persan je lebih nih
haha

atikamohdnor said...

ouh interesting . weekend ni pegi tengok ahh

amir aizat said...

perasan seram,huhu

amier azrul alias said...

atikamohdnor: wah?
bestnyee :D

amier azrul alias said...

amir aizat: thee hee
tak seram kah?
keh keh

Nur Farah Hani said...

wahahaha.. tumpng galamor ngan name triple a ke.. hihihi... btw cerite seram so tak berani na tengok.. :D

amier azrul alias said...

nur farah hani: hehe!
tp tak glamer pon..keh keh

Nur Intan Syafinaz said...

Flat tu kat Taman Medan Petaling Jaya, Selangor..hahaha..coursemate sy dok kat flat tu..lawak je bile dgr dia citer

HaNa Hani said...

haha..suke le tuh ader 3A kan kan?
jom pi tgk...seram ke idak
^_^

cikida said...

yok2,,sy blnje..tp kne trun johor dlu boleh ? aahaha

amier azrul alias said...

nur intan syafinaz: ek?
memang seram ke flat itu?
huhu

amier azrul alias said...

hana hani: mesti la suke.
kah kah!
jom jom :D

amier azrul alias said...

cikida: bereh!
ok set..
hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

pd sy kn kalu tgk cite seram..sy rs x takut..knape ek?

Kerana LiverpoolFC episode 1

Kerana LiverpoolFC episode 2

Wan Zulqhairi said...

gua dah tengok citer ni okehhh.. hahahaa...

syasya said...

hehe suke ikan burung tu!. burung ape?? burung tiung..burung ape?? burung tiung!