Followers

Sunday, June 12, 2011

sama-sama membantu, bukan membuntu

salam,hye korangg! fuhh, lame tak update blog. first of all nk wish congrate kt team terengganu sebab menang piala FA malam td..fuhh, aku rase ni la match paling dramatik dan tragis pernah aku tengok..kekeke! kepada fans kelantan, jangan bersedih.. si Daudsu tidak patut dipersalahkan..nice game!
untuk team ganu 'sek mung memang nellang molek!' haha..tak paham?sila lah google translate :p (sape nak tahu, tulis kt komen ye)


seronok hidup bila mengejar gol, ramai penyokong , banyak umpanan sbb tu berpeluang cipta gol..ironinye, Islam perlu pada yang mengumpan dan menyokong, sama-samalah membantu bukannya membuntu.


kalau tak boleh jadi pemain jadi penyokong, Islam perlukan ramai penyokong dan pembantu..tp sedih tengok malam td ade penyokong yg baling mercun..huhu! ce bayangkan kalau mercun roket tuh jatuh atas golkeeper tuh?
pheww~


erk korang paham tak entry ni?haha..pikir-pikir kan ye..walla~


triple A: tak de idea nk update blog, ce sumbangsaran..

12 klon tripleA:

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! sep2 timur, same2 keras. =P

kalah menang adat permainan. ^_^v

amier azrul alias said...

LBC: haha..
yg penting 1Malaysia..
hehe

Anisa Hang Tuah said...

congratz to both of team..
the game is super awesome

amier azrul alias said...

anisa hang tuah: yup
awesome match
hehe

ZWAN SABRI said...

Tula pasai.. penyokong yang baling mercun tu mmg x profesional la..
HUHU

MySuaraBlog: Ranking Negeri Kejuaraan Piala FA

Nurulbadiah Lai said...

trg ambeeeeeeeeeeeee...
hahhaa

Anonymous said...

'sek mung memang nellang molek!'
apa maksud dia?? x paham laa..sy org Kedah..

amier azrul alias said...

zwan sabri: hoho!
x pro langsung.

amier azrul alias said...

nurulbadiah lai: haha
sek2 kiteee ;p

amier azrul alias said...

anon: erk.
maksud nye lebey kurang terengganu mmg hbt gler.
kekeke

aReciK_gUrL said...

Sek2 ganu nellang n ganah2..go ganu!!hehehe....

Najwa Fatin said...

uahh:)
nice header+nice bLogwalkinh here!
dO follow me back:)
http://sayamilikdear.blogspot.com