Followers

Monday, June 6, 2011

warga kota sanggup beratur panjang bila....

adakalanya kita berasa tensi dan bosan bila terpaksa beratur panjang atas sesuatu urusan..ye dok? tp tak menjadi masalah bagi warga kota untuk berbaris panjang dan sanggup pula jika...


hehe..




1- beratur nk bayar saman trafik bila kerajaan mengumumkan potongan 70% kepada saman traffik yg tertunggak..kehkeh


2- bila kerajaan umumkan kenaikan harga minyak berkuatkuasa 12 tgh mlm.


3- nk dapatkan tiket perlawanan bola antara skuad Malaysia dengan pasukan luar negara yg terkenal.. #eh, 21 july chelsea dtg Malaysia..jomm :D


4- nak dapatkan bubur lambok free di masjid kampung baru time bulan puase.
hehe nyumm!


5- time musim perayaan, sanggup beratur panjang kt open house peringkat kebangsaan..al-maklumlah, makan free..ngeh!


triple A : if korang, sanggup tak nk beratur panjang?ce share..hiks!

15 klon tripleA:

ain revival said...

beratur panjang nak dapatkan kupon aktiviti untuk mendapat tempat dup kolej..tapi hampeh..x dpt pn kolej..sia2 beratur + berebut!adess

Cik Eka said...

beratur panjang nak dapatkan hadiah free kat mana2 ssoping complek..

beratur panjang nak beli makanan paling TERsedap sekali..

kalau eka,eka beratur jerlah..nak buek cemano laie..hihi

wawa meiko said...

Tak suka beratur panjang tapi kalau ianya sesuatu yang berbaloi sudah semestinya .
Tak suka beratur kat kaunter :D

p/s ; Lamaaaaa tak jenggah sini . xoxo .

alinac lover said...

err..x kot.. x larat

[k]o{q}i[n] said...

tgk mood...

zikeryhassan said...

tengok mood. tengok keperluan

amier azrul alias said...

ain revival: alamak..
kesian nye..
huhu

amier azrul alias said...

cik eka : mesti kuat mkn nih
hik hik

amier azrul alias said...

wawa meiko : haha.
klu berbaloi mmg patut beratur la
hihi

amier azrul alias said...

alinac lover: lol :D

amier azrul alias said...

[k]o{q}i[n]: same la.
haha

amier azrul alias said...

zikeryhassan: yup
betol :D

cikida said...

beratur nk dapat mkn free...hahhaa..sematee...

HaNa Hani said...

ah..bese la tuh manusia
bende free semua sggup aiihh
^_^

shashi said...

mcm kenal je post ni
www.shashicoll.blogspot.com
pn ad jgak..cume post dye da lame..ni bru post