Followers

Tuesday, June 28, 2011

go green with asimo green wash: save the water!

Assalamualaikum..korang ade tengok tak Majalah Tiga hari sabtu hari tu? tak tengok ke? kalau tak tengok, korang rugi..kehkeh!

sebab ada satu  segmen tuh, die promote ade beberapa  student multimedia universiti cipta satu teknik dan alat membasuh kereta yg menggunakan air yang minimum..wow! that so cool right?


seperti yang kita tahu, air amat penting untuk manusia kan?jadi siapa tahu pada masa akan datang, kita akan ketandusan sumber air bersih..so kita disarankan untuk sentiasa tidak membazir air.. Inilah yg mungkin menjadi inspirasi mereka..

oh ya, diorang pon ade fan page kat facebook..ape-ape pertanyaan seperti harga, lokasi servis dan lain-lain boleh ditanya kat sana okeh? ini fan page mereka asimo green wash

wokay la, thanks for reading this :D

triple A : jangan lupe like sini jugak blog triple A ;)

7 klon tripleA:

Eazy Izzuddin said...

sgt cool...
dapat lah jimat air...
takperlu membazir..

amier azrul alias said...

eazy izzuddin: a'ah..
kool gler.
walau pon gne air sikit, tapi berkilat jgk
huhu

muhamad hanif said...

jimat air untuk kopi ;)

amier azrul alias said...

utk teh tarik..keh keh

Echin Nadiossa said...

taw.watch it dekat majalah 3.hehehe

cikida said...

yeahhh,,jimat2 !! hehe..

asimogreenwash said...

kami dari asimo green wash mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan punya blogger kerana mempromosikan syarikat kami..go green