Followers

Sunday, November 27, 2011

Contest Hadiah Best by Jalal

Assalamualaikum? berjumpa lagi kita dalam segmen mengampu hadiah..kekeke gurau je..okay  kalau siape perasan, aku dah lama tak join contest kan? kali ni nak cuba nasib dalam contest dibuat oleh jejaka bernama Jalal ni.


klik pada gambar jika ingin ke blog Jalal




Jalal ni macam bermurah hati je nak bagi hadiah kan?wow..tengok kat list update hadiah orang mintak kat die, macam-macam ada..haha..ada yang minta samsung galaxy (wow!), ada yang minta shawl, macaroon, couple t-shirt..dumbell pun ada..hehehe! by the way, congrats to him sebab contest mendapat sambutan..itu yg lebih penting..kan?


ok straight to the point, ape yang aku nak? ni bukan ape yang aku minta, tapi nak cakap yang aku sangat mengimpikan nak memiliki jersi ketiga chelsea yang kaler putih tu! (harap-harap jalal pun minat chelsea) kehkeh! *tak kisah pun ori ke tak, gua tak kisah*





smart kan baju nih?hehe!! kenapa nak jersi ini?sebab smart,stylo dan fit..in fact, aku memang die hard fan chelsea..so Jalal, ape lagi?realisasikan impian aku sempena Maal Hijrah 1433 ini! :D






kalo nak mintak moto ni, cm over plak..hehe! bayangkan aku pakai jersi tuh
tripleA: Salam Maal Hijrah..semoga menjadi lebih baik dari yang sebelumnya :)

3 klon tripleA:

~Nana BamBam~ said...

wuyoh..moto tu semad arrr..huhu

J. Hass said...

same r minat chelsea.. tapi aku dah putus asa dengan chelsea.. manjang kalah..

Echin Nadiossa said...

bole tahan ^^