Followers

Wednesday, November 30, 2011

penerang hati - 6ixth sense feat saujana

dah lama tak dengar lagu-lagu ketuhanan kan..actually baru tahu lagu ni beberapa hari yang lepas..hahaha! lagu-lagu 6ixth sense memang tak pernah menghampakan aku..hehe


jom dengar dan hayati lagu dan lirik nya..








actually suka video klip die, part diorang ambil wudhuk kat dalam pantai tu..syabas produksi yang terlibat! Rumpun Records Sdn Bhd.


triple A : Engkau penjaga hatiku, pendamping jiwaku, cerahkan cintaku, cinta yang abadi...

13 klon tripleA:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

ACU DATANG BACA ENTRY...DAN TERUS FOLOW AWK...JOM FOLOW ACU..!~

FariehanIbrahim [LBC] said...

just nice!
slalu dgr lagu jer..lom tgk video klip dia..cun! :D

~Nana BamBam~ said...

oh adi...sangat cute je muke die..

sore die juga nice..hehehe :P

Nalisa Syahira said...

lagu 6ixth sense mmg semua best gila .

zikeryhassan said...

lagu ni kalau tak silap aku release time puasa lepas

amier azrul alias said...

teyhasahaje: done ^^

amier azrul alias said...

LBC : bestkan lagu die?
video klip pun mantap

amier azrul alias said...

~Nana BamBam~ : hoho!
peminat adi je ke ni?
bukan 6ixth sense? lol

amier azrul alias said...

nalisa syahira: betul!
hehe!

amier azrul alias said...

zikeryhassan : laa yeke?
dah lama rupanya.
apasal baru tahu? #noob

najwa said...

"jangan pernah Kau menjauh"

first time dengar lagu ni and indeed i admit,collaboration yang hebat! ^^

mr.syazwan said...

suka band 6sixth sense..

suka lagu ini

=_=

Rtp Farra Arisha said...

yes, you're right..the video clip is just awesome! :)