Followers

Monday, September 5, 2011

konklusi raya 2011

assalamualaikum! rasanya belum terlewat untuk mengucapkan selamat hari raya kepada korang..hehe! *ayat klise* maaf jika ada salah silap okay!


so camne raya? ramai yang mengadu kt twitter raya tahun ni best..ada yang tak best..so? it depends kt korang la kot how you celebrate that raya kan?


konklusi raya? *walaupon syawal tak habis lagi kan*


1- berbeza sikit, sebab tahun nih merdeka raya kan? boleh capture gambar dengan bendera Malaysia..tak gitu? keh keh!




2- berat makin naik, tuu tak tengok paras kolesterol dengan paras gula dlm badan lagi..huhu!




3- masa pengumuman raya tuu, terkejut tengok mohor besar raja-raja yg umum raya selalu tu orang lain..terus down nk raya..kahkah! *mana pergi pakcik tu?*




4- pheww, duit raya masih dapat..hehe! * kutipan masa 1st raya je banyak*




5- yang sadis nye, 1st raya ade siblings tak dapat pakai ikut warna tema..sebab tailor tak dapat siapkan baju raya die..walhal before puasa lagi dh hantar..ggrr! *baling keris*




6- ada sepupu tunang..hik hik




ni gambar dengan adik aku kat rumah sepupu yg nk tunang tu..hihi




okay ah, tu je nak update..kekeke! yela, aku tak nak blog aku ni berhabuk..lama dh tak update..ok choww! salam


triple A : gambar raya? errr malas lah nak upload :p *bajet ada org nak tengok*

27 klon tripleA:

Nur Intan Syafinaz said...

Gambar raya dengan awek mane?hahaha

amier azrul alias said...

intan: tak de lahh :p

muhamad hanif said...

kemsalam adek.

LALALALALALLA.

amier azrul alias said...

muhamad hanif: kah kah!
nanti aku suruh die baca komen nih LOL

Anisa Hang Tuah said...

kacax

merahitujambu said...

yang penting ada kerajinan nk updatekan..

amier azrul alias said...

anisa hang tuah : *muntah*
kekeke
thankss bese2 je

amier azrul alias said...

merahitujambu: yup!
tapi masalah nye malas.
haha

Nur Auni said...

sweet dua beradik..huu..
selamat hari raya..(blom telambat ag kan)...hehehe

amier azrul alias said...

nur auni: hik hik!
thankss
selamat hari raya juga!

chemay said...

dah tua pon dapat duet raya kahh?
haha
:))

Az-Zahra Fauzee said...

em, baju raye kite pagi raye baru siap.. sadis x?
mak kite jahitkan baju org tempah dulu..
wuhuuu~

Oda Willy said...

memang syahdu pagi raya kalau tailor buat taik. *muka empati*

amier azrul alias said...

chemay: haha sebab tak kerja lagi.
kih kih!

amier azrul alias said...

az zahra fauzee: huu~
ok lah siap jugak kann

amier azrul alias said...

oda willy: sehari before raya dh wat tahik
haha

Nurulbadiah Lai said...

awk..selamat hari raye:)

ked said...

hahaha.pk cik yg announce ry slalu tuh dah bersare..die atuk senior aku..anyway, slmt hari raye!!

amier azrul alias said...

nurulbadiah lai: eceh cakap luar dgn kite..kakaka!
selamat hari raya jugok!

amier azrul alias said...

ked: laa yeke?
huhu!
adeihh tak meriah laa :p

mr.syazwan said...

beb mana baju raya nye???

=_=

amier azrul alias said...

mr syazwan: hoho! tu la baju raye :p

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Eazy Izzuddin said...

sama..
duit raya still dapat lagi..
hik2
xD

aleen aiden said...

stuju!jgn label bitch kat siapa2 dgn sewenang2nye.ececeh.heeee

aide_1ni@ said...

lawa baju 2...

leeya said...

follow u:)

kalo rajin follow me back k ^^
http://leeyaohleeya.blogspot.com/