Followers

Friday, December 31, 2010

countdown new year dengan tido awal!

haha!
(motip sangat awal² dah gelak!)
aku bukan ape, tergelak bace tajuk entry ni.
cam poyo je tido awal.
hikhik! :p

okay² 
aA needs to be in serious mode.
ehem!
tak de lah, sebenarnya tajuk tuu supposed macam nih..
" buka buku baru, tutup buku lame "
haa..
kate nak sambut new year?
mestilah kne bersemangat!
ahaks..
(walhal azam 2010 pon entah ke mane!)

okay malas sebenarnya nk buat azam tahun baru nih.
sebab dh tahu tak buat.
haha! (guling²)

abes tuh nak cerita pasal ape nih?
huakkk! -.-'
okay la cter pasal sorotan 2010 lah.
memandangkan hari ni hari last 2010 kn?

2010 merupakan tahun yang paling bermakna bagi seorang adiwira macam aku nih
hee~
sebab nye?
haa~
jeng jeng jeng..
*berhenti sampai di situ*


aku rase lah kan.
cuaca pada tahun 2010 ni tidak tentu hala dah.
pendek kate makin 'worst' la.
banjir sane-sini kan²?
mungkin itu petanda @ ujian dr Yang Maha Esa lah kn.

kalau dari segi ekonomi.
(cewwah, mcm la pakar ekonomi)
kewangan aku daa.
hikhik
ase macam tak cukup duit la.
kenape ek?
sape ayah die jutawan kt sini?
cakap die aA nk duit cikit.
haha.
tp boleh la buat aku makan,
kalau tak, xdelah sampai perut dah slim naek nih! :p
tp orang cakap la bukan aku cakap.
perut buncit makne nye tengah hepi. lol~
hekhek.
sila jangan percaye :pp


kalau movie pulak.
aku ase yang paling best tahun ni.
jatuh kepada.. (macam anugerah skrin daa)
'how to train your dragon'
sangat menghiburkan dan lawak!
fuhh! 
cter melayu ade yang best jugak la.
macam pisau cukur (best la sebab fazura comel mase tuh :p)

next?
tak de dah kot.
kalau duk next²,  sampai bile nak habis?
haha!
(padahal ketandusan idea)

owkay la.
selamat tahun baru.
maap zahir batin..
hiks~




aA- malam tadi pakcik bus bawak laju woo bus beliau, takut gua nk tido :p
*dh ade kt upm :)

4 klon tripleA:

Cik Yan said...

hahaha
macam raya pulak maaf zahir batin


HAPPY NEW YEAR..=)

amier azrul said...

hehe
boleh je sbnr nye :p

hepi new year!

Anonymous said...

ko memang poyo pon

amier azrul said...

haha thanks!