Followers

Sunday, January 1, 2012

fakta semasa renovation blog Triple A.

Assalamualaikum semua! i am back! yeah, dengan penampilan blog yang berbeza seperti sebelumnya.

kenapa renovate? biarlah aku sahaja yang tahu apa alasannya..so dengan template yang baharu ini, diharapkan dapat menyuntik kembali semangat berblog aku yang telah lama hilang. (konon nya lah)





bukan mudah untuk 'bermain-main' dengan coding html ni sebab aku tidak lah semahir mereka yg pandai design blog/template ni.

berikut merupakan fakta menarik ketika renovate blog ini :

1) sebanyak 3 template telah dicuba untuk digunakan, tetapi yang ke-3 (sekarang)     telah diambil.

2) blog ditutup sekejap pada 19/12 yakni ketika ulang tahun blog ini -_-

3) berhajat nak buka semula blog pada 31 dec 2011, kononnya simbolik kepada
    19+12 = 31..hehe..tapi ada masalah sikit.

4)sepanjang penutupan blog, telah hilang 2 followers..haha!

ok tu je..sebenarnya entry ni wat modal untuk permulaan 2012 dengan blog yang berwajah baru..hehe! ok see u readers..

TripleA: selamat tahun baru, 2012..

4 klon tripleA:

Cik Ungu Kamila said...

hahaha, tahun baru, azam baru, blog pun haruslah baru. lebih kurang je ngan cik ungu xP

Dylla Fadzil said...

selamat kembali ke dunia blogging! eceh ;P

zikeryhassan said...

welcome back! kalau kau tak rajin update aku nak unfollow gak boleh. haha. kbai!

model baju korea said...

selamat tahun baru 2012