Followers

Tuesday, December 20, 2011

19 disember : ulang tahun aku dan blog TripleA

Assalamualaikum semua.. oh semalam 19hb Disember 2011 merupakan hari ulang tahun aku..

semoga dengan pertambahan usia ini, menjadikan diriku semakin matang untuk menempuhi hari-hari yang mendatang..usia bertambah bermakna, kita semakin menghampiri kepada kematian..bersediakah aku? (dibaca : bersediakah kita?)

thanks a lot kepada yang wish kat aku semalam ye.. tak kira lah yang wish via facebook, twitter, text messages, or even blog.. i really appreciates that.




oh oh sebelum gua lupa, dah genap setahun gua berblog..huhu! macam tak percaya pulak..hehe! so semalam besday blog ini juga.. huehue!


last but not least, happy birthday to both 'retis' berikut (dibaca: artis)..hehe! i mean both are bloggers ; Hatta Dolmat & Amal Espraza

kitorang bertiga dah saling wish kat dalam twitter..hehe..malas nak print screen, sorry yup..hoho!


TripleA: try tengok entry blog ni , nak percaya or tak?terpulang..hehe!

9 klon tripleA:

aqmalazmi said...

Happy birthday bro..yg keberapa?hahah

.: iEyLa :. said...

happy belated bufday!!!
moga dengan pertambahan usia ni membawa seribu kebahagiaan dlm hidu awak.. :)

Nurul Ainaa said...

happy belated birthday (yg keberapa ntah) amey!!

[k]o{q}i[n] said...

epi belated besday bro... to ur blog too.. chayok chayok..!!!

Aida Azryn said...

Epy belated birthday!!! ;D

mr.syazwan said...

agak terlewat nak wish

HEPI BELATED BESDAY

ok la kan dr x wish kan

=_=

zikeryhassan said...

untungla besday sama dengan para retis popular tanah air.

fyi, triple A berumur 22 tahun. kbai

Nur Aischa said...

happy belated birthday to ya :) semoga pnjg umur..

mahirahnazlim said...

have blast belated bday !

*smlm dah wish*